Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Termék részletek


Roland R-07RD ULTRA PORTABLE WITH WIRELESS LISTENING AND REMOTE CONTROL (RED)

-13%
Roland R-07RD ULTRA PORTABLE WITH WIRELESS LISTENING AND REMOTE CONTROL (RED)
79 900 Ft
Akció: 69 900 Ft
Kezdete: 2020.05.26   A készlet erejéig!

tílusos, egyszerűen hordozható felvevő, vezeték nélküli monitorozással és távvezérléssel

Az R-07 a felvételkészítéshez szükséges minden elengedhetetlen tulajdonsággal rendelkezik, ráadásul stílusos, könnyen hordozható, így mindenhová elkísérhet. Nagy felbontású audió, egyetlen érintéssel elérhető Scene memória és Hybrid Limiting funkció a kiváló hangminőség eléréséhez, minden helyzetben. A vezeték nélküli monitorozásnak és távvezérlésnek köszönhetően még nagyobb rugalmasság a felvételkészítéshez.

Több mint egy okostelefon

Egy okostelefon is alkalmas hangfelvételek készítésére, de a megbízható és professzionális eredmény eléréséhez egy külön felvevő szükséges. A legtöbb azonban túlzottan nagyméretű, komplikált és sok vezeték/adapter használatát igényli. Ezzel szemben az R-07 egyszerűen működtethető, mindenhová elkísérhet, rendelkezik az összes elengedhetetlen funkcióval, így a telefon maradhat azokra a feladatokra, melyekre kitalálták.

Szép és okos

Az impozáns megjelenésű és lenyűgöző hangminőségű R-07 könnyen elfér a tenyeredben vagy zsebedben. Egyszerűen használható, mégis profi eredményt garantál, egyetlen érintéssel elérhető felvételbeállításokkal. Az új generációs Bluetooth képességeknek köszönhetően vezeték nélkül vezérelhetünk, monitorozhatunk és hallgathatjuk vissza a felvételt egy okostelefon, Apple Watch és Bluetooth hangszóró használatával. Stílusos színekben elérhető, valamint működtethető két AA elemmel vagy USB busz tápellátással is.

Scene beállítás

Egy olyan kompakt és mobil felvevő, mint az R-07, számos különböző helyzetben használható. Legyen szó interjúról, demókészítésről utazás közben, oktatásról, szabadtéri felvételről vagy bármilyen más szituációról, az R-07 képes automatikusan elvégezni az ideális beállításokat. Egy Scene kiválasztásával a Sample Rate, Record Mode, Limiter, Low Cut és Input Level paraméterek automatikusan az optimális értékekre állnak be. Bármelyik beállítás módosítható és elmenthető a következő alkalomra, így soha nem vesznek el a fontos pillanatok.

 

Egy vezeték nélküli világra tervezve

Az R-07 a legújabb Bluetooth technológiát alkalmazza a Qualcomm® aptX™ technológiával kiegészítve, amely rendkívül alacsony jelkésést garantál. Akár négy R-07 távvezérelhető egy időben — közvetlenül tablettel, okostelefonnal vagy Apple okosórával. A szükséges beállítások elvégzése akkor is megoldható, ha az R-07-et olyan helyre teszi a felvételkészítéshez, ahol nem érhető el minden pillanatban. A felvételek monitorozása egy vezeték nélküli fejhallgatóval vagy Bluetooth hangszóróval történhet, így a kábelekkel történő bajlódás helyett tényleg a felvételkészítésre koncentrálhatunk.

Webáruház készítés