Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Termék részletek


Roland Go:MIxer 8 CHANNEL MIXER FOR SMARTPHONE / TABLET

Roland Go:MIxer 8 CHANNEL MIXER FOR SMARTPHONE / TABLET
32 900 Ft

Előadás, audió keverés és videó felvétel okostelefonnal - most minden egy kézben

A kompakt, hordozható és egyszerűen kezelhető GO:MIXER segítségével kiváló minőségben és egyszerűen vehetünk fel zenét vagy más audió tartalmat az okostelefonnal készített videókhoz. Csatlakoztatás után a GO:MIXER-vel közvetlenül rögzíthetünk egy saját, sztereó hangsávot* a videó felvételhez. A készülék több bemenettel rendelkezik mikrofon, hangszerek és média lejátszók csatlakoztatásához és élő keveréséhez a videó készítés közben. Az okostelefon zajos, monó mikrofonja vagy audió sávok későbbi, videó szerkesztővel történő szinkronizálása helyett, most egy lépésben, kiváló minőségben és egyszerűen rögzíthetünk audió hangsávot a videóhoz. A GO:MIXER ideális választás mindazok számára, akik saját készítésű videókhoz szeretnének professzionális audió sávokat hozzáadni, hogy még több megtekintést és követőt szerezzenek a közösségi oldalakon.

 

*A GO:MIXER sztereó audió jelet küld ki az USB kimenetén keresztül. Ezt azonban néhány Android okostelelefon automatikusan monó jellé alakítja.

Hihetetlenül egyszerű audió felvételkészítés

Az okostelefonok kiváló videó képminőségéhez soha nem volt egyszerű jó minőségű zenét vagy más audió tartalmat rögzíteni. Ehhez általában bonyolult külső készülékekre és hosszan tartó, utólagos audió szerkesztésre volt szükség. A GO:MIXER egy plug-and-play készülék, amellyel tökéletes minőségben és valós időben vehetünk fel audió tartalmat a videóhoz, így végre a témára koncentrálhatunk a nyűgös technikai részletek helyett.

Több fajta hangforrás csatlakoztatása és keverése

A GO:MIXER-hez öt különböző hangforrás csatlakoztatható egy időben: egy ének mikrofon, egy gitár, egy sztereó billentyűs hangszer és a két vonal jelszintű készülék, például média lejátszó vagy dobgép. A keverés élőben végezhető el a felvétel készítése közben. A GO:MIXER egyetlen kis készülékbe sűríti mindazt, ami az audió keveréshez szükséges.

Ultra-mobil audió útitárs

Mindössze 95 x 95 x 28 mm-es méretével a GO:MIXER tökéletes választás mobil felvételkészítéshez, de a helytakarékosság nem mellékes szempont asztali használat esetén sem. A készülék tápellátását az okostelefon biztosítja, így nincs szükség elemekre. De speciális driver-ekre sem, mivel a telefon azonnal felismeri a GO:MIXER készüléket a csatlakoztatást követően.

Ének a kedvenc dalokkal

A GO:MIXER énekesek számára is tökéletes választás a gyakorláshoz vagy karaoke énekléshez. Miután csatlakoztattunk a készülékhez egy média lejátszót, a Center Cancel funkcióval bármelyik dalnak csökkenthetjük a fő énekszólamát.

Vlogok és más web videók új fényben

Egy zenei videónál mindig a zenén van a hangsúly, de a GO:MIXER más jellegű videó tatalom esetén is javítja a végeredményt. A hangminőség vlogok, beszámolók, konzultációk és más tartalmak esetén is fontos, hiszen hitelesebbé és érthetőbbé teszi az előadást. A narráció, háttérzene és más audió források élő keverésével gyorsan és hatékonyan készíthetünk kiváló minőségű videókat a GO:MIXER-vel.

 • Részletek

  • Tenyérnyi audió keverő okostelefonokhoz
  • Asztali és mobil használatra egyaránt ideális
  • Több bemenet, mikrofonhoz, hangszerekhez és média lejátszókhoz
  • Egyszerű csatlakoztathatóság és azonnali használat
  • Tartozék csatlakozó kábelek iOS és Android készülékekhez
  • Tápellátás a telefonon keresztül. Nem szükséges elem vagy AC adapter
  • Center Cancel funkció a karaoke énekhez
Webáruház készítés