Kérdése van? Hívjon minket! +3670/257-2734

Roland KD-180L-BK Digital 18" Kick Drum Pad
Roland KD-180L-BK Digital 18" Kick Drum Pad
284 900 Ft

Roland KD-180L-BK Digital 18" Kick Drum Pad

A V-Drums Acoustic Design tovább növeli a V-Drums játékélményt az akusztikus dobok megjelenésének és a Roland világklasszis digitális ütőhangszer-technológiájának ötvözésével. A dobszett minden részletében egy hagyományosan készített, kiváló minőségű akusztikus dob köszön vissza, szabványméretű, fából készült dobtestekkel, esztétikus borítással és a Roland által gyártott masszív, krómozott hardverekkel.

A 18”-os KD-180L-BK lábdob kisebb mélységű dobtesttel készül, de kompakt mérete ellenére a V-Drums Acoustic Design megjelenését és játszhatóságát hordozza. Az innovatív ütésérzékelőt hordozó dobbőr az akusztikus dobokhoz hasonlóan rögzül a dobtesthez. A lábgép ütései nyomán a dobtesten belül létrejövő légnyomás ugyanúgy hat vissza a pedálra, mint egy akusztikus lábdob esetében. A Roland fejlett trigger-és szenzortechnólógiájának köszönhetően a hangszer minden ütést precízen érzékel a hang digitális úton történő tökéletes reprodukálásához.

284 900 Ft
Részletek
  • Kiváló minőségű 18” x 7”-os lábdob, fából készült dobtesttel
  • Innovatív érzékelőrendszerrel ellátott dobbőr, amely mozgatja a levegőt a dobtesten belül a megszokott akusztikus játékérzet érdekében.
  • Kompakt méterű dobtest, kompromisszumok nélküli teljesítménnyel
  • Két kitámasztó láb a játék stabilitásának biztosításához
  • Fekete borítás és egyedi, krómozott hardverek
Vélemények
Hasonló termékek