Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Termék részletek


Roland KD-200-MS Digital 20" Kick Drum Pad & Shell

Roland KD-200-MS Digital 20" Kick Drum Pad & Shell
594 900 Ft

A V-Drums Acoustic Design tovább növeli a V-Drums játékélményt egy akusztikus dob jellemvonásainak és a Roland világklasszis digitális dob-technológiájának ötvözésével. A dobszett minden részletében egy hagyományosan készített, kiváló minőségű akusztikus dob köszön vissza, megszokott méretű, ából készült dobtestekkel, luxus minőségű borítással és a Roland álta gyártott masszív, krómozott hardverekkel.

A KD-200-MS egy prémiumminőségű 20”-os lábdob, hagyományos méretű, fából készült dobtesttel és magával ragadó V-Drums Acoustic Design megjelenéssel. Az innovatív ütésérzékelőt hordozó dobbőr az akusztikus dobokhoz hasonlóan rögzül a dobtesthez. A lábgép ütései nyomán a dobtesten belül létrejövő légnyomás ugyanúgy hat vissza a pedálra, mint egy akusztikus lábdob esetében. A Roland fejlett trigger-és szenzor-technólógiájának köszönhetően a hangszer minden ütést precízen érzékel a hang digitális úton történő tökéletes reprodukálásához.

    • Kiváló minőségű 20” x 16”-os lábdob, fából készült dobtesttel
    • Innovatív érzékelőrendszerrel ellátott dobbőr, amely mozgatja a levegőt a dobtesten belül a megszokott akusztikus játékérzet érdekében.
    • Kompakt méterű keskeny dobtest, kompromisszumok nélküli működéssel
    • Állítható lábak a maximális stabilitáshoz és elhelyezéshez
    • Midnight Sparkle borítás és egyedi, krómozott babák, leszorítók és lábak
Webáruház készítés