Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland HS-5 5 INPUT SESSION MIXER FOR REHEARSAL AND RECORDING

Roland HS-5 5 INPUT SESSION MIXER FOR REHEARSAL AND RECORDING
  • Roland HS-5 5 INPUT SESSION MIXER FOR REHEARSAL AND RECORDING
309 900 Ft

Keverés és felvétel zenekarok számára

A kényelmesen és könnyen használható HS-5 digitális keverővel öt zenésznek biztosítható a fejhallgatóval történő gyakorlás, „jamelés” és a próbák felvétele. Minden zenész egyénileg tudja állítani saját monitor keverésének hangerő arányait és használhatja a beépített zengető és COSM gitár, basszusgitár, ének effekteket, valamint a gitár- és basszusgitár erősítő modellezés által nyújtott lehetőségeket. A próbáról -számítógép használata nélkül - sztereó felvétel készíthető egy USB memóriára vagy a készülék USB-csatlakozóján keresztül a zenészek játéka külön-külön, csatornánként több sávon rögzíthető egy számítógépre egy DAW alkalmazás segítségével.A zenészek személyes beállításai elmenthetők és azonnal visszahívhatók, így egy későbbi próba vagy felvétel esetén a keverő gyorsan beállítható.

  • Kiváló hangminőségű, USB-porttal rendelkező, felhasználó-barát digitális keverő
  • Akár öt zenész próbálhat vagy „jamelhet” fejhallgatón keresztül
  • Független hangerő arány szabályzás
  • COSM erősítő modellezés + ének effektek, beépített zengető
  • Sztereó felvétel USB-memóriára
  • Többsávos felvétel számítógépre USB-n keresztül egy DAW alkalmazás segítségével
  • Személyes monitor-keverés minden egyes zenésznek

    A HS-5 keverő lehetővé teszi, hogy a zenekar tagjai a készülék közepén található MIX A-D kapcsolók segítségével be tudják állítani a saját monitor-keverésnek megfelelő hangerő arányokat. Ha egy átfogó keverési beállítás elkészült, a MY MIX gomb használatával beállítható a saját mikrofonra vagy hangszerre vonatkozó, megfelelő hangerő illetve a csatorna Reverb gombjával a zengetés mértéke. A beállítási értékek a gombok körüli LED-eken jelennek meg, így azok könnyen ellenőrizhetők. Nagyobb zenekarok esetén két HS-5 tandem kapcsolásával összesen nyolc zenész számára oldható meg a monitor-keverés.

    Négy csatorna gitár és basszus erősítő modellezéssel valamint ének effektekkel

    A HS-5 négy csatornán ( A-D csatornák) ad lehetőség gitár- és basszus-erősítő modellezés kiválasztására. Ez azt jelenti, hogy a gitárosok közvetlenül csatlakoztathatják az elektromos- vagy basszusgitárjukat a HS-5-höz, mégis olyan érzéssel játszhatnak hangszerükön, mintha azt egy erősítőn keresztül kötötték volna a keverőre. Az énekesek számára stúdió-minőségű beépített kompresszor található a mikrofon bemeneteken. Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően gyorsan beállíthatók az EQ és a panoráma beállítások, valamint a torzítás mértéke (Gain) és a mikrofonok kompresszora.

     

    Sztereó felvételek
    vagy többsávos felvételek készítése

    A készülék közepén található gombok segítségével rendkívül könnyedén készíthető sztereó felvétel a HS-5 MEMORY portjára csatlakoztatott USB-memóriára tanulás vagy zene megosztás céljából. További stúdió munkálatok elvégzéséhez a keverő COMPUTER-aljzatán keresztül viszont az egyes csatornák külön-külön rögzíthetők egy számítógépre egy DAW alkalmazás segítségével. Ezzel a hatékony kombinációval egy hihetetlenül egyszerű felvételi rendszer hozható létre komplett zenekari felvételek készítéséhez. (Az A-D csatornák mikrofon és vonal jelei a kevert állapotban kerülnek rögzítésre)

    Beépített metronóm funkció

    A tempó pontos megtartása rendkívül fontos a próbák és a felvételek során, ezt segíti a HS-5 beépített metronómja. A Click/Tap gomb megnyomásával elindítható a metronóm. A gomb többszöri megnyomásával pedig egyszerűen beállítható a kívánt tempó.

    Teljes mentés a gyors beállításokhoz

    A pillanatfelvétel funkció lehetővé teszi az összes aktuális beállítást elmentését egy USB-memóriára. Ennek köszönhetően, könnyedén folytatható a próba egy másik helyszínen, vagy ha már régebben volt az utolsó gyakorlás.

    *Csak egy HS-5 beállítási szett tárolható egy USB-memórián.

Webáruház készítés