Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland KD-222-GN

ÚJ
Roland KD-222-GN
  • Roland KD-222-GN
  • Roland KD-222-GN
  • Roland KD-222-GN
822 900 Ft

Főbb jellemzők:
- Kiváló minőségű 22” x 18”-os lábdob, fából készült dobtesttel
- Innovatív érzékelőrendszerrel ellátott dobbőr, amely mozgatja a levegőt a dobtesten belül a megszokott akusztikus játékérzet érdekében.
- Kompakt méterű keskeny dobtest, kompromisszumok nélküli működéssel
- Állítható lábak a maximális stabilitáshoz és elhelyezéshez
- Gloss Natural borítás és egyedi, krómozott babák, leszorítók és lábak

  • HAGYOMÁNYOS MÉRETŰ V-DRUMS ACOUSTIC DESIGN ELEKTROMOS LÁBDOB
    A V-Drums Acoustic Design tovább növeli a V-Drums játékélményt egy akusztikus dob jellemvonásainak és a Roland világklasszis digitális dob-technológiájának ötvözésével. A dobszett minden részletében egy hagyományosan készített, kiváló minőségű akusztikus dob köszön vissza, megszokott méretű, ából készült dobtestekkel, luxus minőségű borítással és a Roland álta gyártott masszív, krómozott hardverekkel.

    A KD-222-GN egy prémiumminőségű 22”-os lábdob, hagyományos méretű, fából készült dobtesttel és magával ragadó V-Drums Acoustic Design megjelenéssel. Az innovatív ütésérzékelőt hordozó dobbőr az akusztikus dobokhoz hasonlóan rögzül a dobtesthez. A lábgép ütései nyomán a dobtesten belül létrejövő légnyomás ugyanúgy hat vissza a pedálra, mint egy akusztikus lábdob esetében. A Roland fejlett trigger-és szenzor-technólógiájának köszönhetően a hangszer minden ütést precízen érzékel a hang digitális úton történő tökéletes reprodukálásához.

  • Státusz
    ÚJ    
Webáruház készítés