Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Termék részletek


Roland TD-25KVX KARÁMMAL !!!

Roland TD-25KVX KARÁMMAL !!!
 • Roland TD-25KVX KARÁMMAL !!!
1 040 000 Ft

A TD-25KVX-el a komoly dobosok megfizethető áron léphetnek be a csúcsminőségű V-Drums szettek világába, látványos megjelenés és játékérzet mellett, hogy minden dobos otthonosan érezhesse magát. A TD-30 V-Drums sorozatból származó hangforrásnak köszönhetően TD-25KVX rendelkezik minden olyan tulajdonsággal a zenei kifejezés terén, melynek köszönhetően a Roland felső kategóriás V-Drums moduljai kiemelt helyen szerepelnek a profi zenészek körében, bárhol a világon. Az élvonalbeli interfész jóvoltából egyszerűen hozhatunk létre saját dobszetteket, miközben a beépített audiofelvevővel rögzíthetjük a dobolást az utólagos értékeléshez vagy megosztáshoz. A további prémium tulajdonságok között szerepel egy ütéspozíciót érzékelő, 12”-os, dupla hálóbőrös pergő, amely egy rugalmasan beállítható, hagyományos pergőállványon használható, 10”-os hálóbőrös tamok a még természetesebb játékérzet érdekében, és egy VH-11 V-lábcin az autentikus lábcintechnikák megvalósításához. A 18”-os KD-180 lábdob, valódi akusztikus dobtesttel és beépített padrendszerrel rendelkezik, mely a hagyományos megjelenés mellett, lenyűgöző akusztikus játékérzetet garantál.

 • Fejlett SuperNATURAL hangforrás a TD-30 V-Drums sorozat alapján
 • A csúcskategóriás V-Drums szetteknek megfelelő hangminőség és zenei kifejezőerő
 • Könnyen áttekinthető, logikus kezelőfelület a dobok és cintányérok dobszetten belüli, egyszerű átkonfigurálásához
 • Hagyományos pergőállványra szerelhető 12”-os, kétrétegű, hálóbőrös PDX-128S-BC pergő ütéspozíció-érzékeléssel, a kávázás/keresztverőzés technikák támogatásával
 • Három 10”-os PDX-100 tam, dupla hálóbőrrel
 • Akusztikus lábcinállvánnyal használható VH-11 V-lábcin, valósághű tányérmozgással és akusztikus játékérzettel
 • Két 12”-os CY-12C beütő természetes lengőmozgással, perem/ tányérérzékeléssel és choke (lefogás) technika támogatással; valamint egy 13”-os CY-13R kísérő természetes lengőmozgással és perem/tányér/kúpérzékeléssel.
 • KD-180 lábdob, hagyományos 18”-os dobtesttel a megszokott megjelenés és akusztikus játékérzet érdekében
 • Játék WAV/MP3 dalokkal és felvételkészítés USB memóriára
 • Beépített dobgyakorlatok a Coach funkcióknak köszönhetően
 • Gyorsan elérhető metronóm, külön képernyővel, on/off gombbal és tempópotméterrel
 • USB port az audió/MIDI kommunikációhoz egy számítógéppel.

 

Páratlan hangzás és kifejezőerő:

A TD-25KVX dobszett igazi élményt nyújt játék közben, ami a TD-30 modulból átvett viselkedésmodellezést alkalmazó Roland SuperNATURAL technológiának köszönhető. A hangforrás minden tekintetben természetesen reagál, ami garantálja a dinamikus és interaktív játékérzetet, mely elengedhetetlen a legmagasabb szintű zenei kifejezés eléréséhez. A pergő kávás ütései, a pergetések, a pergő „szellemhangjai”, a kemény beütések és a hosszú, felhangosodó fokozások a cintányérokon, mind pontosan és árnyaltan szólalnak meg.

Páratlan játékérzet:

A TD-25KVX mögé ülve, a high-end V-Drum szettekkel rivalizáló játék élményben lehet részed. A 12”-os PD-128S-BC pergő és 10”-os PDX-100 tamok akusztikus játékérzetet garantálnak az otthoni gyakorláshoz. Ezek a kétrétegű, hálóbőrös Roland ütőfelületek a legendás V-Drums játékérzetet garantálják, a pergő pedig az ütéspozíció-érzékelésnek köszönhetően az árnyalatnyi hangszínváltozásokat is képes követni. A cintányérok természetes lengő mozgást végeznek játék közben és támogatják a cintányér lefogást, továbbá tányér/perem hangszíneket a beütőn és tányér/perem/kúp hangszíneket a kísérőn. A normál, akusztikuslábcin-állványra szerelhető VH-11 V-lábcin lehetővé teszi a cintányér nyitást/zárást, valamint tányér/perem hangszínek megszólaltatását, ami elengedhetetlen része a hagyományos lábcintechnikáknak.

KD-180 lábdob a megszokott akusztikus játékérzet és megjelenés érdekében:

Tagadhatatlan, hogy semmi sem múlja felül egy hagyományos akusztikus lábdob színpadi megjelenését és játékérzetét. Ha akusztikus lábdobhoz vagy szokva, a KD-180 lábdobon azonnal otthonosan fogod érezni magad a Roland innovatív levegőcsillapítású mechanizmusának köszönhetően, amely a 18”-os akusztikus dobtesttel együttműködve „mozgatja a levegőt”, így fejtve ki ellenállást a lábgép ütéseivel szemben. Ráadásul a KD-180 vizuális értelemben is bármilyen színpadon megállja a helyét. Stabil, precíz jeladást garantál és teljesen kompatibilis a duplázó lábgépekkel is.

Dobszettek azonnali behívása:

A TD-25KVX hangmoduljának kezelőfelülete nem ismer lehetetlent és kiváló hangszínek széles palettáját kínálja bármilyen zenéhez. A középen elhelyezkedő, nagyméretű tárcsának köszönhetően, a kézben tartott dobverők sem akadályozzák a zenei stílusnak illő dobszett gyors kiválasztását (jazz, rock, elektronikus stb.). A stílus kiválasztása után, a tárcsa megnyomásával lehet léptetni a különböző dobszett-variációkat. Mi a következő lépés? Kezdj el játszani!

Dobszettek összeállítása, saját stílus és elképzelés szerint:

A TD-25KVX dobszett esetében rendkívül egyszerű a hangszínek szerkesztése a játékmódnak és adott zenei stílusnak megfelelően. A pad megütésével hívható be a padra kijelölt hangszín, majd ezután a modul előlapján található potméterekkel választható ki a hangszer, állítható be a hangolás, tompítás és a hangerőszintek. A tamok szerkesztése rendkívül gyorsan, egy művelettel végezhető el az összes tamra, beleértve a hangszínek kijelölését, valamint a tompítás és hangolás beállítását. A módosított beállítások mentése automatikus, ezért nincs szükség további lépésekre. Ha nem tetszenek az új beállítások, egyszerűen visszavonhatod őket és visszatérhetsz a dobszett kiválasztáskor tapasztalt, eredeti állapotához.

A lábgép és a lábcinállvány nem tartozéka a szettnek.

100.000 forint felett ingyenes a házhozszállitás kivétel az AKCIÓS, ÁRENGEDMÉNYES ÉS HASZNÁLT TERMÉKEKRE!!!!! 

 • Márka
  Roland
Webáruház készítés