Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Termék részletek


Roland TD-50KVX

-10%
Roland TD-50KVX
3 099 900 Ft
Akció: 2 799 000 Ft
Kezdete: 2020.08.04   A készlet erejéig!

Minden profi dobos tudja, hogy a jó hangzás és játékérzet mindennél fontosabb. Az új Roland TD-50 dobmodul a népszerű V-Drums sorozat csúcsmodellje, kifejezetten nagyszínpadokra, intenzív gyakorláshoz és mindenfajta stúdió munkához tervezve. Az új TD-50 modul prizmatikus hangmodellezése (Prismatic Sound Modeling) minden eddigit felülmúló Roland hangszíneket sorakoztat fel. Ez a fejlett processzor most nagysebességű digitális kommunikációval kapcsolódik a PD-140DS digitális pergő és CY-18DR digitális kísérő cintányér több alkotórészből álló érzékelő rendszeréhez. A dinamikus VH-13 V-lábcin is része a dobszettnek, de hibrid megoldásként az opcionális KD-A22 lábdob konvertert is használhatjuk egy 22”-os akusztikus lábdob átalakításához. Mélyreható szerkesztési lehetőségeivel, rugalmas csatlakoztathatóságával, kimagasló játszhatóságával és kifejezőerejével a TD-50KV új mércét állít fel az elektronikus dobok körében.

A profi dobosok mindig magasra teszik a mércét. A TD-50KV lelke az új TD-50 hangmodul, amely a prizmatikus hangmodellezés technológián keresztül a dobolás legapróbb részleteit is képes visszaadni.   A legmodernebb érzékelő technológiával ellátott, új pergő és kísérő cintányér padokkal kiegészítve a TD-50 nagy felbontású processzálása minden eddigi elektronikus dobszettnél élőbb és kifejezőbb hangzást nyújt.

A TD-50 dobmodulhoz csatlakozó PD-140DS digitális pergő új magasságokba emeli a kifejező pergő játékot A vadonatúj, háromrétegű hálóbőr és a hagyományos 14"-os dobtest kombinációja azonnal az akusztikus dobok ismerős játékérzetét nyújtja. Ehhez kapcsolódik a Roland új fejlesztésű, több alkotórészből álló érzékelő rendszere, amely a bőr minden ütéspontját precízebben és dinamikusabban érzékeli. A PD-140DS automatikusan érzékeli a kávázást és ennek megfelelően reagál, ezáltal még természetesebb, részletgazdagabb és karakteresebb hangzást kapunk.

A cintányér választás kényes kérdés, de az új TD-50KV esetében semmi ok az aggodalomra, mert ehhez a profi dobszetthez a legjobb cintányérok tartoznak. A TD-50K-hoz képest itt nagyobb beütőkkel (CY-14C és CY-15R) találkozunk, az új CY-18DR digitális kísérő cintányér pedig tényleg megdobogtatja a dobos szívét. Általános 18"-os méretével és természetes lengőmozgásával ez az új digitális cintányér tökéletesen illeszkedik a dobszetthez. A cintányér nagy felbontású, több érzékelővel ellátott rendszere folyamatos átmenettel érzékeli az ütéseket a peremtől a kúpig, a TD-50 modul pedig minden korábbi cintányér padot meghazudtoló, dinamikus megszólalással közvetíti a játék legapróbb árnyalatait is. A CY-18DR nem riad vissza a cintányér legátótól, puha kúp ütésektől és más kifinomult játéktechnikáktól sem. Sőt, egy ujjérintéssel elnémítható.

A TD-50 elsősorban profi dobosoknak készült, de fejlődni minden szinten lehet. A TD-50 nem csak a meglévő játéktechnikád szintentartásához nyújt segítséget, de aktívan fejleszti is azt különböző funkciókkal. Ilyen a Quiet Count funkció vagy az SD kártyáról megszólaltatható kíséretek, amelyek változatosabbá és inspirálóbbá teszik a gyakorlást.

Sound Module: TD-50 x 1; Snare: PD-140DS x 1; Ride: CY-18DR x 1; Rack Tom: PD-108-BC x 1; Floor Tom: PD-128-BC x 2; Hi-Hat: VH-13 x 1; Crash: CY-14C x 1; Crash/Ride: CY-15R x 1; Kick: KD-140-BC x 1; Kick Trigger Converter: KD-A22 (option; fits to 22-inch acoustic shell, not included) x 1; Stand: MDS-50KV x 1

A lábgép és a lábcinállvány nem tartozéka a szettnek.

100.000 forint felett ingyenes a házhozszállitás kivétel az AKCIÓS, ÁRENGEDMÉNYES ÉS HASZNÁLT TERMÉKEKRE!!!!! 

  • Márka
    Roland
Webáruház készítés