Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland TD-50X

td-50x_top
  • td-50x_back
  • td-50x_front
  • td-50x_side
1 199 900 Ft

Bemutató videó
https://youtu.be/E7-NecygPmI

- Csúcsmodell TD-50X hangmodul a legújabb Prismatic Sound Modeling és PureAcoustic Ambience technológiákkal
- Több mint 900 beépített hangszín, beleértve sok új lábdobot, pergőt, lábcint, tamot és cintányért.
- Három digitális trigger-bemenet olyan innovatív ütőfelületek csatlakoztatásához, mint a PD-140DS digitális pergő, CY-18DR digitális kísérő és VH-14D digitális lábcin
- További tizennégy TRS analóg trigger-bemenet a hagyományos Roland ütőfelületek, cintányérok és jeladók csatlakoztatásához*
- Játékra kész hangszínek legendás és kortárs dobszett-hangzások alapján, célirányosan a telt, átütő és dinamikus hangzásra hangolva
- Jól átlátható kezelőfelület a dobhangszínek gyors kiválasztásához és az egyéni beállítások egyszerű elvégzéséhez
- Stúdióminőségű effektek széles választéka, beleértve az EQ-kat, a kompresszorokat, visszhangokat, multi-effekteket stb.
- Sztereó XLR master kimenet és nyolc szimmetrikus,TRS direkt kimenet keverők számára
- 32 csatornás, integrált USB audió interfész a profi számítógépes zenekészítéshez
- Mix bemenet a gyakorláshoz okostelefonról vagy laptopról lejátszott zenékkel
- Saját WAV hangminták importálása SD kártyáról
- Gyakorlást támogató beépített funkciók a dobtudás fejlesztéséhez

* A TD-50X összesen 14 trigger-címzéssel rendelkezik, megosztva a digitális és az analóg trigger-bemenetek között. Ha egy csatlakoztatott digitális ütőfelülethez hozzárendelsz egy adott hangszínt, akkor ez elsőbbséget élvez az azonos hangszínhez hozzárendelt analóg triggerrel szemben.

  • Egy igazi "erőmű" modul a legjobb elektronikus dobszettjeink mögött

    A TD-50X a Roland eddigi legfejlettebb dobmodulja, amely több mint 900 prémiumminőségű hangszínt tartalmaz, és teljes körűen támogatja az innovatív digitális pergőnket, kísérő cintányérunkat és lábcinünket. A Prismatic Sound Modeling a legakusztikusabb élményt nyújtja számodra az elektronikus dobok körében, hihetetlen mélységgel, kiterjedéssel és részletgazdagsággal, amely autentikus hangzással és természetes játékérzettel párosul. Három bemenet áll rendelkezésre digitális ütőfelületek számára, továbbá számos analóg trigger-bemenet a hagyományos ütőfelületek csatlakoztatásához. A mélyreható szerkesztőeszközök megkönnyítik a személyes hangzás kialakítását, a széleskörű profi csatlakoztatási lehetőségekkel pedig minden megoldható, a többsávos számítógépes felvételkészítéstől az arénakoncertekig.

    Prismatic Sound Modeling: Érezd a különbséget

    A TD-50X prizmatikus hangmodellezésének köszönhetően az elektronikus dobok olyan életteli hangzással szólalnak meg, mint egyetlen más rendszernél sem. A többrétegű hangmintákat világszínvonalú stúdiókban rögzítettük, és a több mint két évtized alatt kifejlesztett, kifinomult viselkedésmodellezési technikákkal keltettük életre. Ezt a forradalmi technológiát egy prizma ihlette - amely egyetlen fehér fénysugarat bont fel a színspektrum valamennyi alkotóelemére - a mi megközelítésünkhöz hasonlóan, amely képes minden verőütésre korlátlan számban létrehozni különböző színezetű hangokat. A kezdeti hangindítást a gazdag felhangok összetett keveréke követi, akárcsak az akusztikus dobok és cintányérok esetében. Érzékelheted a hang játék közbeni árnyalt változását, azt a mágikus, interaktív kapcsolatot, amely segít teljesen belefeledkezni a zenélés örömébe. A finom "szellemhangoktó"l és részletgazdag artikulációtól kezdve a leghangosabb és legintenzívebb játékig a dobolásodnak nincsenek határai a TD-50X modullal.

    Roland digitális ütőfelületek: az elektronikus dobolás forradalma

    A TD-50X három speciális USB trigger-bemenettel rendelkezik a Roland digitális padokhoz, melyek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben kihasználhasd a Prismatic Sound Modeling hatalmas kifejezőerejét. A pergő, kísérő és lábcin több szenzorral van ellátva a precíz ütésérzékeléshez, amelyhez a TD-50X modul villámgyors jelfeldolgozása társul az akusztikus hangszerekre jellemző részletgazdag játék megvalósításához. Minden játéktechnika zökkenőmentesen alkalmazható, például a kísérő elnémítása egyetlen érintéssel, bőrütések, kávázás vagy keresztverőzés közötti sima váltás a pergőn. Érintésérzékeny ütőfelületével, hangzásbeli variációival és nyitott/zárt hangzásainak rengeteg árnyalatával a VH-14D minden eddiginél magasabb szintre emeli az elektronikus lábcinjátékot.

    Azonnali játékélmény

    Képzelj el egy világszínvonalú stúdióban felállított, bemikrofonozott, effektezett és kikevert akusztikus dobot - ezt tapasztalhatod a TD-50X modul gyári dobszettjeinek megszólaltatásával. A legjobb dobosokkal és hangmérnökökkel megalkotott, inspiráló dobszettek segítségével egyetlen gombnyomással válthatsz a stílusok között, a hagyományos jazztől a falrengető metálig.

    Saját dobhangzás létrehozása

    A gyári hangszíneken túl a TD-50X lehetővé teszi a dobhangzás egyéni megformálását is, akárcsak egy akusztikus készlet esetén. Gyorsan beállíthatod a hangolást és a tompítást, de mélyebbre is áshatsz és felépíthetsz egy dobszettet az alapoktól kezdve a dobtest mélységének, a dobbőr típusainak, a cintányér karakterisztikáinak stb. kiválasztásával. Ezután helyezd el a dobszettet az akusztikai térben a PureAcoustic Ambience használatával, a hely típusának, visszhangjának és egyéb paramétereinek teljes körű beállításával.

    Egy stúdió, amely mindig rendelkezésre áll

    Miután elvégezted a dobszett beállításait, tedd teljessé a hangzást a TD-50X lenyűgöző stúdióeszközeivel. Végezd el a mikrofonbeállításokat a dobszett különböző elemeire, majd használd az EQ-t, kompresszorokat stb. a hangzás további módosításához. A hang kiterjedésének és színezetének beállításához kiváló minőségű visszhangok és multi-effektek széles választékát használhatod.

    Keverd a hangot a dobszetten kívül

    Élő fellépéseknél az elektronikus dobhangok külső processzálása szinte elengedhetetlen. A TD-50X tíz szabadon megcímezhető kimenettel rendelkezik, hogy a hangmérnök bármelyik dobot tetszés szerint effektezhesse. A modul előlapján található faderek segítségével pedig könnyedén vezérelheted a keverést a színpadról is, amikor egyedül vagy. Számítógépes zenekészítés esetén akár 32 csatorna digitális audió és MIDI adatok küldhető ki USB-n keresztül, első osztályú hangminőség mellett.

    A személyes gyakorlópartnered

    A TD-50X olyan gyakorlást támogató funkciókkal rendelkezik, melyek minden dobolásra szánt pillanatot szórakoztatóvá, eredményessé és hatékonnyá tesznek. A ritmusérzék javításához egy beépített metronóm és Coach mód gyakorlatok állnak rendelkezésre, vagy egyszerűen jammelhetsz is okostelefonról vagy laptopról lejátszott zenékkel. A beépített felvevővel bármikor rögzítheted és visszahallgathatod saját játékodat, sőt, a felvételt exportálhatod is a kísérettel együtt vagy anélkül, ha szeretnéd megosztani másokkal. A Melodics desktop alkalmazás további lehetőségeket kínál a gyakorláshoz, 40 zenei leckét ingyenesen, vagy korlátlan hozzáférést előfizetéssel.

Webáruház készítés