Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland CY-18DR 18" Digital Ride Multi Sensor V- Cymbal for TD-50 module Only

Roland CY-18DR 18" Digital Ride Multi Sensor V- Cymbal for TD-50 module Only
268 900 Ft

Nagyfelbontású jeladás az új, csúcsmodell TD-50 hangmodulhoz tervezve Részletgazdag, dinamikus játék a tányéron, kúpon és peremen Nagy érzékenységű szenzor a cintányér némításhoz, egyetlen ujjal vagy tenyérrel Általános 18”-es méret a kényelemhez, játszhatósághoz és megszokott jelenléthez.
A Roland forradalmasítja az elektromos dobokat – és ez alól a jeladó padok sem kivételek.
A vadonatúj digitális padok tökéletesen működnek együtt a TD-50 hangmodullal az árnyalt és kifejező doboláshoz. Ennek eredménye a minden eddiginél élettelibb elektronikus dob hangzás.
Az új Roland CY-18DR olyan dobosok számára készült, akiknek fontos az egyéni megszólalás.
18”-es átmérőjével és természetes lengő mozgásával ez az új fejlesztésű V-cintányér azonnal a jól megszokott játékérzetet nyújtja. A Roland legújabb technológiáinak köszönhetően a cintányéron belül egy nagy felbontású, több érzékelős rendszer kapott helyet, amely a játék minden apró finomságát képes visszaadni.
A CY-18DR digitális kísérő cintányér még több dinamikával támogatja a kifejező dobolást, olyan technikákat is lehetővé tesz, mint a cintányér puha kúpütések, valamint egyetlen ujjal is elnémítható – egyszerűen érintsük meg egy ujjal vagy tenyérrel a tányért vagy kúpot és a hang pont olyan természetes lecsengéssel fog megszűnni, mint egy akusztikus kísérő esetében.
Az optimális megszólalás érdekében, ezt az úttörő cintányért a Roland legújabb, csúcsmodell TD-50 hangmoduljához javasoljuk. A Roland forradalmasítja az elektromos dobokat – és ez alól a jeladó padok sem kivételek. A vadonatúj digitális padok tökéletesen működnek együtt a TD-50 hangmodullal az árnyalt és kifejező doboláshoz.
Ennek eredménye a minden eddiginél élettelib elektronikus dob hangzás.
Az új Roland CY-18DR olyan dobosok számára készült, akiknek fontos az egyéni megszólalás. 18”-es átmérőjével és természetes lengő mozgásával ez az új fejlesztésű V-cintányér azonnal a jól megszokott játékérzetet nyújtja.
A Roland legújabb technológiáinak köszönhetően a cintányéron belül egy nagyfelbontású, több érzékelős rendszer kapott helyet, amely a játék minden apró finomságát képes visszaadni.

100.000 forint felett ingyenes a házhozszállitás kivétel az AKCIÓS, ÁRENGEDMÉNYES ÉS HASZNÁLT TERMÉKEKRE!!!!! 

Webáruház készítés