Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Termék részletek


Roland TD-1DMK

-20%
ÚJ
Roland TD-1DMK
 • Roland TD-1DMK
276 900 Ft
Akció: 221 900 Ft
Kezdete: 2021.09.22   A készlet erejéig!

AKCIÓ !!!

Az életre szóló dobolás itt kezdődik

Ha valaha már álmodoztál a dobolásról, tudhatod, hogy ez egy komoly kihívás. A lelkesedéssel együtt szükség van egy csomó munkára is. Erőfeszítések nélkül ez sem működik, de jó dobossá válni közel sem olyan elérhetetlen cél, mint amilyennek első látásra tűnhet. Ha megérint a zene és ösztönösen érzed a ritmust...itt az idő a következő lépésre. A Roland V-Drums termékek a világ legnépszerűbb elektronikus dobjai, átütő hangzásuknak, kiváló játékérzetüknek és legendás tartósságuknak köszönhetően. Ha ott lüktet a ritmus az ereidben, az új TD-1DMK dobszett segíti a kibontakozást. Ez a kompakt, egyszerűen mozgatható dobszett tökéletes játékélményt nyújt a kezdetektől fogva. A hozzá tartozó dobmodullal számos kifejező dobszett szólaltatható meg, a pergő és tamok esetében pedig a Roland kétrétegű, hálóbőrös ütőfelületeit élvezheted. Ezek a padok kétrétegű hálóbőrrel készülnek annak érdekében, hogy a dobverő a lehető legtermészetesebben pattanjon vissza játék közben, egy akusztikus dobhoz hasonlóan. Ennek a rendkívül tartós anyagnak az egyik legnagyobb előnye, hogy akár késő este is csendesen lehet rajta gyakorolni. Fejhallgató csatlakoztatásával a családtagok vagy szomszédok nyugalma garantált, a beépített Coach funkcióval és Melodics doboktató szoftverrel pedig meglepően gyorsan fejleszthető a dobolás. Kapd fel a dobverőket, vegyél egy mély lélegzetet és ülj be a TD-1DMK dobszett mögé! Ez egy életre szóló utazás kezdete lehet - mire vársz még?

 

 • Kétrétegű hálóbőrös ütőfelületek a pergőre és tamokra, beállítható bőrfeszességgel a valósághű játékérzethez
 • 15 beépített dobszett, autentikus és kifejező dobhangszínekkel a hiánytalan hangzáshoz
 • Beépített metronóm, beállítható tempóval és ütemmutatóval a ritmika fejlesztéséhez
 • 10 beépített Coach funkció a motiváció fenntartásához és a fejlődés nyomon követéséhez
 • Beépített felvevő a játék visszahallgatásához és kiértékeléséhez
 • 15 különböző stílusú beépített dal a gyakorláshoz
 • Külön bemenet okostelefon csatlakoztatásához és a játékhoz kedvenc dalainkra
 • Legendás Roland minőség és tartósság a dobolás támogatásához hosszú éveken át

Kezdőknek - a dobolás első lépései

Ha még sosem játszottál dobon, túl bonyolultnak tűnhet, főleg egy elektronikus dobszetten. Ezzel szemben a TD-1DMK egy problémamentes hangszer, könnyen összeszerelhető és egyszerűen megszólaltatható. Csatlakoztasd a hálózathoz, kapcsold be és máris fejhallgatón vagy monitorhangszórón keresztül élvezheted a dobolást. Ha készen állsz autentikus hangzású dobok megszólaltatására, 15 beépített dobszett közül választhatsz, melyek hiánytalan hangzást nyújtanak a játék közben. Amikor elérkezett az idő a technika fejlesztésére, a beépített Coach funkciók és Melodics for V-Drums szoftver segítik a gyors fejlődést. A hangszer mindössze 7kg, könnyen mozgatható, így mindenhová elkísérhet, ha gyakorolni szeretnél vagy együtt játszani barátokkal, családtagokkal.

Szülőknek - fejleszti a gyermek ritmusérzékét

Amikor egy gyermek hangszeren tanul, ez felkészíti az életre is. A fegyelmezés és útmutatások mellett a dobolás felszabadult, természetes élménye felbecsülhetetlen muníciót adhat az élethez. A dallam, harmónia és ritmus a zene alapvető elemei, a ritmusérzék fejlesztése pedig a dobolás mellett segíti a tanulást más hangszereken is. A TD-1 modul beépített metronómjával és a 10 Coach funkciójával nyomon követhető a ritmusérzék fejlődése és ezáltal egy életre megalapozható a zenei kreativitás. A Coach funkciók játékos megközelítése élvezetessé teszi a tanulást és fenntartja a motivációt. A Melodics for V-Drums egy ingyenes alkalmazás Windows vagy Mac számítógépekre, számos élvezetes zenei leckével a ritmusérzék fejlesztéséhez, különösebb erőfeszítések nélkül. A TD-1DMK ütőfelületek csendesebbek más elektronikus dobokhoz képest, így nem korlátozzák a gyakorlásra szánt időt. A kétrétegű hálóbőrös ütőfelületek és a lábdob is elnyelik az ütéseket, ami minden V-Drums esetében érzékelhetően csendesebb játékot garantál*. A TD-1DMK folyamatosan támogatja a gyermeket a koncentráció, kitartás és fizikai állóképesség fejlesztése terén a dobolás közben.

 

Tanulóknak - válj még jobb dobossá!

Ha egy zenekar profi dobosává szeretnél válni vagy egyszerűen csak fejleszteni szeretnéd dobtudásodat, a TD-1DMK támogatja és segíti az ehhez nélkülözhetetlen játéktechnikákat. Tökéletesen reagál a játék legapróbb részleteire is. A TD-1 modul autentikus akusztikus hangszíneinek és gyors jelfeldolgozásnak köszönhetően visszaadja a dobütések minden árnyalatát és dinamikáját. A TD-1 modul minden pillanatban lépést tart játéktechnikád és zenei képességeid fejlődésével. A kétrétegű hálóbőrös pergőnél és tamoknál a bőr feszessége is beállítható, így a dobverő visszapattanása határozottabbá válik a szimpla hálóbőrös ütőfelületekkel összehasonlítva, ami nagyban hozzájárul az akusztikus dobok játékérzetének tökéletes megközelítéséhez. A lábdob játékérzete szintén nagyon fontos a dobosok számára, ezért a TD-1DMK kompatibilis mindenfajta lábgéppel, beleértve a duplázókat is. A gumiból készült ütőfelület elnyeli a lábgépfej ütésenergiáját és közben természetes játékérzetet és csendes működést garantál.

Ha korábban már doboltál, itt az idő a visszatérésre

Ha korábban már játszottál dobon, biztosan jó emlékeid fűződnek hozzá - a fizikai terheléshez, az önálló gyakorláshoz vagy a zenélés öröméhez más zenészekkel a dalok tanulása közben. A TD-1DMK segít visszahozni a dobolás élményét a mindennapjaidba, legyen szó a továbbfejlődés igényéről vagy egyszerű szórakozásról a szabadidődben. A különböző stílusú beépített daloktól az okostelefon és modul csatlakoztatásán keresztül megszólaltatható kedvenc zenékig, a TD-1DMK dobszettel a zenén keresztül térhetsz vissza a doboláshoz. Ráadásul fejhallgatót is csatlakoztathatsz a modulhoz a csendes gyakorláshoz, így a család és szomszédok nyugalma is megőrizhető. A TD-1DMK-ra is a V-Drums dobszettek legendás tartóssága jellemző, hogy hosszú éveken át megbízható partnered legyen a zenélésben. Ahogy tudásod fejlődik és további ambícióid támadnak, a TD-1DMK kibővíthető még egy beütő cintányérral vagy a hangmodul is frissíthető. Gondold át és kezdj el újra dobolni a TD-1DMK dobszetten!

A lábgép nem tartozéka a szettnek.

100.000 forint felett ingyenes a házhozszállitás kivétel az AKCIÓS, ÁRENGEDMÉNYES ÉS HASZNÁLT TERMÉKEKRE!!!!! 

 • SPECIFICATIONSKit configuration (*1)Kick, Snare, Hi-hat, Hi-hat control pedal, Tom x 3, Crash, Ride, Drum stand

  Kick: Compatible for using a double kick pedal
  Snare (PDX-8): 8 inches, double mesh head (2-ply), dual trigger (head, rim)
  Hi-hat (CY-5): 10 inches (fixed-type)
  Hi-hat control pedal: Detectable for half-open stroke
  Tom (PDX-6A) x 3: 6 inches, double mesh head (2-ply), single trigger (Head) *2
  Crash (CY-5): 10 inches, dual trigger (bow, edge)
  Ride (CY-5): 10 inches, dual trigger (bow, edge)
  Drum stand: Four-post type rack standDrum kits15Coach functions (10 modes)Time check (easy)
  Time check (hard)
  Change-up
  Auto up/down
  Quiet count
  Tempo check (easy)
  Tempo check (hard)
  Stroke balance
  Timer
  RecordingSongs15MetronomeTempo (40–260)
  Rhythm type (5 types)
  Sounds (8 types)
  Volume (10 levels)Display7 segments, 3 characters (LED)ConnectorsOUTPUT/PHONES jack: Stereo miniature phone type
  MIX IN jack: Stereo miniature phone type
  USB COMPUTER port: USB B type
  TRIGGER INPUT connector: DB-25 type (Kick, Snare, Tom 1, Tom 2, Tom 3, Hi-hat, Crash 1, Crash 2, Ride, Hi-hat control)InterfaceUSB MIDI (transmitting only)Power supplyAC adaptorCurrent draw150 mAAccessoriesSetup Guide
  Owner's Manual
  Leaflet "USING THE UNIT SAFELY"
  AC adaptor
  Special connection cableOptions (sold separately)Additional crash cymbal (Crash2): CY-5, MDY-12 *3
  Kick: KD-9, KD-10, KT-9, KT-10
  Personal drum monitor: PM series
  V-Drums mat: TDM seriesSIZE (INCLUDING SOUND MODULE, KICK PAD, KICK PEDAL AND DRUM THRONE)Width1,200 mm
  47-1/4 inchesDepth1,100 mm
  43-5/16 inchesHeight1,200 mm
  47-1/4 inchesSIZE AND WEIGHTWeight17.8 kg
  39 lbs. 4 oz.*1

   

  Kick pedal and drum throne are not included.*2 Specially designed for the TD-1 Double Mesh Kit, unsupported for using a rim-shot.*3 MDY-12 is additionally required for mounting a CY-5 on the stand.

Webáruház készítés