Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Termék részletek


Roland TD-1KPX2

-19%
Roland TD-1KPX2
  • Roland TD-1KPX2
416 900 Ft
Akció: 337 000 Ft
Kezdete: 2020.08.04   A készlet erejéig!
  • Autentikus V-Drums előadás egy könnyen hordozható, kompakt, összecsukható dobszettel
  • A dobtestek és cintányérok leszerelése nélkül összecsukható, innovatív konstrukció, lábdobbal kiegészítve
  • Kiváló, hálóbőrös pergő és tamok a természetes játékérzet növeléséhez
  • Megnövelt felületű lábdob a duplázó pedállal való kompatibilitás érdekében
  • Csúcsminőségű hangszínek a legkiválóbb V-Drums modulokból összeválogatva
  • Egyszerűen használható, beépített gyakorló funkciók a dobolás fejlesztéséhez

A TD-1KPX2 ugyanazt az innovatív, közkedvelt, összecsukható konstrukciót kínálja, mint a TD-1KPX V-Drums Portable, csak kiegészült egy nagyobb lábdobfelülettel. A Roland kiváló hálóbőrös pergője és tamjai inspirálják a dobolást. A dobverő természetes visszapattanásának köszönhető autentikus játékérzet mellett a lábdob mostantól duplázó pedállal is használható a megnövelt ütőfelületnek köszönhetően. A TD-1KPX2 egyedi, összecsukható konstrukciójából adódóan a dobszettet másodpercek alatt, a padok és cintányérok leszerelése nélkül csukhatjuk össze az egyszerű szállításhoz és tároláshoz. Kis méretének és könnyű súlyának ellenére az állvány sziklaszilárd stabilitást garantál minden játékstílushoz. Az összeszerelés gyors és egyszerű, így a TD-1KPX2-t mindenhol megállja a helyét, legyen szó otthoni gyakorlásról, stúdiómunkáról vagy élő koncertekről. Tedd hozzá lábgépedet vagy duplázódat és máris kezdődhet a dobolás!

A TD-1KPX2 moduljába beépített funkciók sokféle élvezetes lehetőséget kínálnak a tanulás ösztönzésére, függetlenül attól, hogy egyedül vagy oktatóval tanulsz vagy egyszerűen csak megszerzett tudásodat akarod szinten tartani. Ez a dobszett önmagában betölti a tanár és kísérőzenekar szerepét. A játéktechnika fejlesztésére és motiváció elősegítésére irányuló gyakorlatokkal a leghatékonyabban használhatod ki a gyakorlásra szánt időt. A beépített metronóm a belső tempóérzéket javítja, miközben a Coach mód funkciók segítenek a sebesség, állóképesség és pontosság fejlesztésében. A hangmodul beépített dalaival felkészülhetünk koncertekre vagy próbákra, de egy okostelefon vagy médialejátszó is csatlakoztatható a Mix In aljzatra, kedvenc dalaink megszólaltatásához és jammeléshez. A felvevő funkcióval pedig, azonnal ellenőrizhető a fejlődés.

A TD-1KPX2 a dobolás mellett támogatja a számítógépes zenekészítést is. Egy beépített USB-MIDI interfésznek köszönhetően a dobszett egyszerűen kommunikál USB-n keresztül zenei szoftverekkel. Ezáltal egyszerűen adható hozzá az élő dobolás varázsa a számítógépen szerkesztett zenékhez, vagy könnyen elsajátíthatók az alapvető játéktechnikák a külön megvásárolható DT-1 V-Drums Tutor szoftverrel.

Otthoni környezetben a csendes gyakorlás lehetősége nélkülözhetetlen a legtöbb dobos számára. A TD-1KPX2 dobszetthez alacsony zajszintű, hálóbőrös pergő és tamok, valamint rendkívül csendes FD-9 lábcinvezérlő pedál tartozik. Ha a hagyományos lábgép helyett egy külön megvásárolható KT-9-et használsz, azzal kiküszöbölheted a lábbal keltett kellemetlen vibrációt és zajokat is. Ez a dobszett annyira csendes, hogy egy fejhallgatóval még éjszaka is gyakorolhatsz vele!

A TD-1KPX2 dobszetthez számos kiegészítő kapható a lehetőségek bővítéséhez. 2.1-csatornás hangszóróival a PM-03 Personal Monitor erősítő tökéletes kiegészítője a dobnak az otthoni hangosításhoz. Kezdő dobosoknak a DAP-3X V-Drums Accessory csomagban minden megtalálható ami szükséges lehet a TD-1KPX2-höz, beleértve egy pár hickory dobverőt, egy lábgépet és egy dobszéket. A kifejezetten hordozható dobokhoz kialakított TDM-3 dobszőnyeg csökkenti a padlón keresztül terjedő rezgéseket és ezzel együtt védi a padlóburkolatot is. A CB-TDP tok egy további praktikus tartozék, ami külön vásárolható!!! TD-1KPX2 megóvásához és az egyszerű szállításához.

A lábgép nem tartozéka a szettnek.

100.000 forint felett ingyenes a házhozszállitás kivétel az AKCIÓS, ÁRENGEDMÉNYES ÉS HASZNÁLT TERMÉKEKRE!!!!! 

Webáruház készítés