Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland VAD103 KIT

-20%
ÚJ
Roland VAD103 KIT
 • Roland VAD103 KIT
 • Roland VAD103 KIT
 • Roland VAD103 KIT
 • Roland VAD103 KIT
 • Roland VAD103 KIT
 • Roland VAD103 KIT
933 900 Ft 
749 900 Ft
Kezdete: 2024.03.13   A készlet erejéig!
 • Drum sound module: TD-07 x 1
  Snare: PDA120LS-BK x 1
  Tom: PDA100L-BK x 1 (*2)
  Floor Tom: PDA120L-BK x 1 (*2)
  Hi-hat: VH-10 x 1
  Crash: CY-12C x 1
  Ride: CY-13R x 1
  Kick: KD-180L-BK x 1
  Drum combination stand: DCS-10 x 2
  All purpose clamp: APC-10 x 1

 

TD-07 modul 25 preset dobszettel, 25 user dobszettel és 143 hangszerrel

A V-Edit, EQ, ambience és 30 multi-effekt részletes szerkesztési lehetőséget kínál a tökéletes dobhangzás létrehozásáhozLegendás, kétrétegű Roland hálóbőrök a pergőn és tamokon, beállítható feszességgelHagyományos pergőállványra helyezhető 12"-os PDA120LS-BK pergő, független bőr és káva zónákkal különböző hangszínek hozzárendeléséhez
1db 10"-os PDA100L-BK tam és 1db 12"-os PDA120L-BK tam, független bőr és káva zónákkal különböző hangszínek hozzárendeléséhez
18"-os KD-180L-BK lábdob a dobbőrre rögzített jeladóval rendelkezik, biztosítja a pozitív lábgép ellenállást, a ütőfej visszapattanását a természetes játékérzet érdekében
Krómozott, kettős merevítésű cintányér, valamint kombinált cintányér/tam állványok tartós gömbcsuklókkal az ütőfelületek egyszerű beállításához, biztonságos és stabil rögzítés mellett
Integrált Bluetooth funkció hangok megszólaltatásához egy okostelefonról, tabletről vagy más Bluetooth készülékről, illetve MIDI adatok küldéséhez egy zenei alkalmazásra
Fejlett beépített metronóm, beállítható ütemmutatóval, hangjegyértékkel és hanggal
Beépített Coach funkció interaktív eszközökkel a ritmusérzék fejlesztéséhez és dalok tanulásához
Audió és MIDI felvétele egy számítógépes zenei szoftverrel
Bővítési lehetőség egy második beütővel (V-Cymbal és külön megvásárolható BDS-10 cintányérállvány)
40 ingyenes lecke a Melodics-tól, amely egy PC/Mac számítógéphez és iPad-hoz készült doboktató-alkalmazás
A dobszett nem tartalmaz lábgépet, lábcinállványt, pergőállványt, dobszéket!

 • Korszerű és megfizethető dobszett akusztikus megjelenéssel és kevésbé mély dobtestekkel

  A V-Drums Acoustic Design sorozat belépő hangszereként, a VAD103 egy megfizethető, teljesen digitális dobszett, amely visszaadja a hagyományos akusztikus dobok hangulatát, de kevésbé mély dobtestekkel rendelkezik. Tartsd alacsony szinten a zajokat a Roland elismert kétrétegű hálóbőrös ütőfelületeivel és a lábdobhoz alkalmazott, intelligens légcsillapítású rendszerrel. Maradj koncentrált a tamok egyszerű elrendezésével vagy vedd magad körül egy csomó cintányérral. A VAD103 nagyméretű ütőfelületeit és cintányérjait a szokásos állványokon használhatod, hogy jól passzoljanak a 18"-os lábdob klasszikus, akusztikus hangulatához, és közben kompakt méretének köszönhetően a dobszettet bárhol összeállíthatod a lakásban. Túllépve az akusztikus dobokon, a TD-07 modul autentikus dobszetteket kínál minden zenei stílushoz, mélyreható szerkesztést saját hangzások létrehozásához, beépített Coach módot a technika fejlesztéséhez, valamint Bluetooth-kapcsolatot, hogy okostelefonról, tabletről vagy számítógépről megszólaltatott kedvenc zenéidre dobolhass.


  A V-Drums új generációja

  1997-ben a Roland úttörő szerepet játszott az elektronikus dobszettek ma ismert formájának kifejlesztésében és a V-Drums azóta is vezető szerepet tölt be az innováció terén. Az utánozhatatlan V-Drums mértéket állít az összes többi elektronikus dobszett számára. A VAD103 verhetetlen tartóssággal, precíziós szenzorokkal, kiváló hangzással és évtizedek alatt kifejlesztett, piacvezető ütőfelületekkel és viselkedésmodellezési technológiával követi ezt a hagyományt. Az V-Drums Acoustic Design sorozat részeként az elektronikus dobolás élménye még mélyebb a valódi fa dobtesteknek és a hagyományos megjelenésnek köszönhetően. A VAD103 segítségével valóban izgalmas és egyedülálló dobolási élményt szerezhetsz - nemcsak szimulációt.

  Nagyobb ütőfelületek, jobb játékérzet, kisebb helyigény

  Általában a nagyobb dobok jobb hangzást és játékérzetet sejtetnek - azonban hamar rádöbbenhetsz, hogy egy teljes méretű dobszett több helyet foglal el, mint amennyi rendelkezésedre áll. A VAD103 a játszhatóság, ütőfelület-méret és kompakt kialakítás terén tökéletes egyensúlyt teremt. A 18"-os lábdob kiváló játékérzetet biztosít, amikor aktiválod a lábgépet, de céltudatosan keskenyebb, hogy kisebb helyen is elférjen. A 12"-os pergő és álló tam, valamint a 10"-os tamok elég méretesek ahhoz, hogy egy hiteles dobszett érzetét keltsék, de elég kompaktak is, hogy kisebb helyeken is elférjenek. Az akusztikus állványra szerelhető VH-10 lábcin jól egészíti ki a dobszett akusztikus hangulatát, és a 12"-os beütő és 13"-os kísérő cintány pedig hiánytalan játékérzetet nyújt, mérsékelt helyigény mellett. Válaszd a VAD103-at, ha egy olyan dobszettre vágysz, amely érzi a játékot, de közben elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen a mindennapi életedbe.

  Dobhangok minden műfajhoz, dalhoz és zenekarhoz

  A VAD103 középpontjában a TD-07 hangmodul áll, amely 25 játékra kész dobkészletet kínál. A profi dobosok által, csúcskategóriás stúdiókban felvett, és a fejlett viselkedésmodellezési technológiánk által életre hívott dobszettek ugyanúgy szólnak és reagálnak, mint az akusztikus dobok. Akusztikus és elektronikus dobszettek, valamint ütőhangszerek széles választékával a TD-07 modul mindig készen áll, ha éppen dobolni akarsz. Vagy mélyebbre ásva, megálmodhatsz és létrehozhatsz akár 25 saját dobszettet is.

  A legcsendesebb elektronikus dob a környéken

  Gyorsan felfedezheted, hogy az elektronikus dobokhoz fejhallgatót is csatlakoztathatsz és ennek köszönhetően a megszokott módon játszhatsz anélkül, hogy zavarnád a körülötted lévőket. Ez felszabadítóan hangzik, de a kisebb elektronikus dobok ennek ellenére zavaró zajokat és rezgéseket keltenek a játék közben, melyek gyorsan terjednek a padlón és falakon keresztül. A VAD103 ütőfelületeit azonban úgy tervezték, hogy valóban csendesek legyenek, csökkentve a verő által keltett zajt és a rezgéseket anélkül, hogy ez a játékérzet rovására menne.

  Verhetetlen játékérzet a Roland hálóbőröknek köszönhetően

  A ’90 -es évek közepén mérnökeink úgy döntöttel, hogy a keményebb gumi ütőfelületekről áttérnek valami más megoldásra, amely megjelenés és játékérzet szempontjából jobban hasonlít a hagyományos dobbőrökre. A kétrétegű hálóbőröket a Roland 1997-ben dobták piacra először, és gyorsan az elektronikus dobok mércéjévé váltak - de nem minden hálóbőr készül ugyanúgy. Míg más elektronikus dobszettek egyetlen hálóréteget használnak, a Roland ütőfelületei kétrétegűek és speciális anyagból készülnek. Ezeket precíz technológiával illesztik össze, és a feszességük is beállítható a játékérzet, tartósság és alacsonyabb zajszint elérése érdekében. És a számtalan utánzat ellenére, az igényes dobosok többsége ezt választja.

  Streamelj audiót és játssz együtt kedvenc zenekaraiddal

  Mindannyiunknak van egy kedvenc dala, amelyet szívesen eljátszanánk. Csukd be a szemed, kapd fel a dobverőket, és képzeld el, hogy színpadon játszol egy hatalmas közönség előtt. A VAD103 TD-07 modulja megteremti ugyanezt az izgalmas érzést akkor is, ha egyedül játszol otthon. A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően összekapcsolhatod okostelefonodat, táblagépedet vagy laptopodat a hangszerrel és közvetlenül a modulon keresztül szólaltathatod meg a hangot. A zenével együtt fogod hallani a dobolásodat - és hirtelen tagja leszel kedvenc zenekarodnak. A videók hangja is Bluetooth-on keresztül továbbítható, így végigjátszhatsz oktatóanyagokat a gyorsabban fejlődés érdekében.

  Beépített Coach mód a dobtudás hatékony fejlesztéséhez

  Akár dobórákat veszel, akár magadtól tanulsz online oktatóanyagok segítségével, szükséged lesz a folyamatos koncentrációra a megfelelő fejlődéshez. A VAD103 Coach módja szórakoztató és célirányos kihívásokkal teszteli az időérzéket és pontosságot, a könnyűtől a nehéz feladatokig. Rámutat, hogy mit csinálsz jól, és hol kell még fejlődnöd - olyan, mintha dobtanár irányítana, miután kezedbe vetted a dobverőket.

  Ingyenes online dobleckék a Melodics-tól

  A Melodics™ egy online oktatóplatform, amely lépésről lépésre segíti a dobolásban, a tanulást/játékot egy dal zenei környezetébe helyezve. Csatlakoztasd a V-Drums dobszettet a Melodics-hoz egy számítógépen vagy táblagépen keresztül, és játssz együtt számos interaktív leckével a kezdőtől a profi szintig. Ráadásul a Melodics kiértékeli a játékodat, hogy folyamatosan nyomon követhesd a fejlődésedet. Kezdd el az ingyen elérhető 40 leckével, amit később bővíthetsz is, ha szükséged van rá.

  Felvételkészítés másodpercek alatt

  Miután a TD-07 modult egyetlen USB kábellel, közvetlenül csatlakoztathattad egy számítógépéhez, egyszerűen, sztereóban veheted fel a dobolásodat a visszahallgatáshoz és kiértékeléshez vagy a zenésztársaiddal történő megosztáshoz. Sőt, a MIDI-t ugyanezen az USB kábelen keresztül tudod elküldeni.

   

 • Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés