Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


S-1 AIRAS-1 AIRA COMPACT - POLYPHONIC SYNTH WITH ACB AND EFX

S-1 AIRAS-1 AIRA COMPACT - POLYPHONIC SYNTH WITH ACB AND EFX
 • S-1 AIRAS-1 AIRA COMPACT - POLYPHONIC SYNTH WITH ACB AND EFX
 • S-1 AIRAS-1 AIRA COMPACT - POLYPHONIC SYNTH WITH ACB AND EFX
84 900 Ft

S-1 AIRA COMPACT - POLYPHONIC SYNTH WITH ACB AND EFX

 

Főbb jellemzők
• Nagyon egyszerűen hordozható polifonikus szintetizátor a legendás SH-101 alapján
• Autentikus SH-101 hangzás a Roland fejlett Analog Circuit Behavior (ACB) technológiájával
• Vadonatúj hangszínek készítése a hatékony oscillator drawing, oscillator chop és riser eszközökkel
• Mono, poly, unison és chord módok, valamint négy hang polifónia
• Square, sawtooth, sub és noise oszcillátorok
• Praktikus kezelőpanel, ismerős szintivezérlőkkel a hang azonnali megformálásához és az élő előadás beállításaihoz
• Beépített billentyűzet, plusz két oktávval
• 64 lépéses szekvenszer és 64 pattern az instant dalkészítéshez
• Fejlett programozási eszközök probability, sub step, last step és velocity beállításokkal
• Könnyen használható arpeggiátor nyolc frázistípussal
• D-Motion funkció a hangmagasság, moduláció és egyéb paraméterek vezérléséhez az S-1 fizikai mozgatásával
• Színezd és processzáld a hangot különféle delay, reverb és chorus effektekkel
• Átfogó audió és MIDI csatlakoztathatóság, szinkronizált kimenet/bemenet és AIRA Link
• Kategóriájában vezető USB-C audio/MIDI interfész – nincs szükség illesztőprogramokra
• Lítium-ion akkumulátor, egy teljes feltöltéssel töltéssel akár 4,5 órás üzemidő
• Masszív felépítés és kiváló minőségű gumipadok
• Csatlakoztasd más AIRA Compact termékekhez és szabványos MIDI eszközökhöz az opcionális BOSS TRS MIDI kábelekkel

 • Ikonikus. Szonikus. Bionikus.
  Az S-1 a retró szellemiséget ötvözi fejlett funkciókkal egy zsebméretű eszközben, amelyet bárhová magaddal vihetsz. Folyamatosan fejlődő Analog Circuit Behavior (ACB) technológiánk biztosítja a 80-as évek ikonikus SH-101 monó szintetizátorának hiteles hangzását és reagálását, valamint egyszerű, közvetlen hozzáférésű kezelőfelületét. Az eredeti hangszer képességeit négyszólamú polifóniával és számos innovatív funkcióval bővítettük a modern zenealkotáshoz igazítva, így az S-1 bármely tudásszintű zenész számára megkönnyíti a hangszintézis erejének felfedezését egy barátságos, egyszerűen kezelhető hangszer formájában.

  A hangszínkészítők mennyországa
  A kifejező, jól kitapintható kezelőszerveivel az S-1 egy miniatűr hangerőmű. Hozz létre pazar hangzásokat az oszcillátor, a burkológörbe, a szűrő és az LFO szekciókkal. Merülj el a mélyebb hangdizájn eszközökben néhány gyors gombkombinációval. Állítsd be az effekteket a dedikált potméterekkel. A 26 többfunkciós paddal pedig hozzáférhetsz a két plusz oktávval rendelkező billentyűzethez, a step szekvenszer kezelőfelületéhez és kreatív lehetőségek széles tárházához, hogy új ötletek születhessenek.

  Fergeteges hangdizájn
  Az S-1 a klasszikus SH hangszíneket emeli új dimenzióiba. Építkezz a square, saw, sub és noise oszcillátorokkal, illetve a mono, poly, unison és chord módokkal. Vagy készíts egyedi hullámformákat a padokon a hatékony OSC Draw funkció segítségével. Az OSC Chop még több hangzásbeli potenciált szabadít fel, lehetővé téve, hogy a hullámformákat szakaszokra vágd, és felfedezd a fémes hangszínek labirintusát. Ezután a független riserként használt noise oszcillátorral tovább fokozhatod a hangzást, változó és pulzáló hanghatások hozzáadásával.

  Inspiráló szekvenciák
  Készíts lenyűgöző zenéket pillanatok alatt az S-1 64 lépéses szekvenszerével és 64 patternjével. Rögzíts élőben a beépített billentyűzettel, vagy válts step módba a részletes hangbevitelhez és szerkesztéshez. Használd a mozgásrögzítést a pattern-ek animálásához panelvezérléssel, vagy állíts be paraméterértékeket az egyes lépésekhez. Ezután merülj el a probability beállításokban a véletlenszerűsítéshez, az allépésekben a gyors ritmusokhoz és más funkciókban, mint például a velocity, shuffle, portamento és még sok más, hogy életre keltsd zenéidet.

  Előadói játéktér
  Az S-1 tele van olyan funkciókkal, amelyek inspirálják a dinamikus előadásokat. Használd a fizikát a D-Motion segítségével, hogy lenyűgöző hangváltozásokat hozz létre egyszerűen a szintetizátor mozgatásával. Kapcsold be az Arpeggiátort a folyamatosan mozgásban lévő zenei pillanatokért. Aktiváld a Step Loop funkciót az élő fill-ekhez és a menet közbeni ritmikus improvizációhoz. És helyezd át néhány gyors érintéssel a pattern-eket, hogy azonnal gazdagabb hangzásúvá tedd a jammeket.

  Halhatatlan effektek
  Növeld hangkészletedet a klasszikus Roland effektek széles választékával. Kelts ragyogó hangdimenziót az ikonikus JUNO és JX-3P szintetizátorokból származó gazdag chorus effektekkel. Növeld a teret és hozd mozgásba a hangot a manuálisan vagy tempóhoz szinkronizált delay effektekkel. Ezután véglegesítsd a hangzást stúdió minőségű reverb effektekkel és számos állítható paraméterrel.

  Határtalan sokoldalúság
  Az S-1 rendelkezik minden olyan csatlakozási lehetőséggel, amely szinkronban tart a zenei világoddal. Kapcsold össze más AIRA Compact hangszerkkel, például T-8 Beat Machine, J-6 Chord Sythesizerorhoz és E-4 Voice Tweaker, és hozz létre egy hordozható kreatív erőgépet. Csatlakoztasd számítógépes DAW szoftvereidhez és mobil zenei alkalmazásaidhoz USB-C-n keresztül. Vagy használd az S-1-et és MIDI kimeneteit/bemeneteit önálló hangmodulként egy nagyobb színpadi összeállításban.

  Egyszerre mindenhol
  Az S-1 készen áll arra, hogy bárhol és bármikor azonnali inspirációt adjon. A lítium-ion akkumulátor akár 4,5 óra üzemidőt biztosít egy feltöltéssel, a robusztus Roland felépítés pedig évekig tartó zenei élményt garantál

Webáruház készítés