Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland VAD507 KIT

-25%
Roland VAD507 KIT
 • Roland VAD507 KIT
 • Roland VAD507 KIT
 • Roland VAD507 KIT
2 199 900 Ft 
1 659 900 Ft
Kezdete: 2024.06.13   A készlet erejéig!
 • V-Drums Acoustic Design készlet, amely öt klasszikus méretű, fa testű dobból áll, króm állványokon, kettős támasztékkal
 • A megújult TD-27 hangmodul továbbfejlesztett funkciókkal és fejlett Prismatic Sound Modeling technológiával a TD-50X zászlóshajó modellen alapul.
 • 14"-es digitális pergő PD-140DS, 12"-es digitális hi-hat cintányér VH-14D és 18"-es digitális ride CY-18DR nagy felbontású és többérzékelős érzékelőrendszerrel a maximális dinamika és a ütéspozíció pontos érzékelése érdekében
 • 10" tom PDA100-MS, 12" tom PDA120-MS, 14" floor tom PDA140F-MS és 20" kick KD-200-MS speciális króm hardverrel és Midnight Sparkle felülettel
 • Egyéb cintányér padok: 14"-es CY-14C-T crash cintányér és 16"-es CY-16R-T crash/ride cintányér
 • Dobolj inspiráló hangterekben a PureAcoustic Ambience technológiának köszönhetően
 • Praktikus felület a hangok gyors és egyszerű kiválasztásához és szerkesztéséhez
 • Egyedi minták importálása WAV formátumban SD kártyáról
 • Sztereó kimenet a mixhez és két hozzárendelhető kimenet az egyes dobok hangjainak a PA rendszerbe történő továbbításához
 • Integrált 28 csatornás USB audio interfész a professzionális számítógépes zenegyártáshoz
 • Három AUX Trigger bemenet a készlet egyszerű bővítéséhez
 • Integrált Bluetooth interfész okostelefonon vagy laptopon lejátszott zene lejátszásához
 • Integrált gyakorlati funkciók a technika fejlesztéséhez
  Bővítse kínálatát a Roland Cloud szolgáltatás hangjaival, mintájával és előadói készleteivel
 • Roland VAD507

  A VAD507 olyan lenyűgöző a színpadon, mint egy teljes akusztikus készlet, ráadásul az elektronikus díszlet kényelmét biztosítja. Öt klasszikus mélységű és átmérőjű fatestű dobból áll, amelyek gyönyörű kivitelben és kettős támasztékú króm állványokon helyezkednek el. A TD-27 fejlett digitális érzékelési technológiája és dinamikus modulja tökéletes hangzást és reakciót biztosít, így minden ütem, szellemhang és egyéb technika lenyűgöző pontossággal és részletességgel reprodukálódik.
  A VAD507 az előző VAD506 modellt követi, és hozzáadja a digitális hi-hat cintányért és a robusztus cintányér állványokat a VAD706 zászlóshajó modellből. A TD-27 modult is továbbfejlesztették, új készleteket és mintákat, kibővített feldolgozási lehetőségeket, a Roland Cloud szolgáltatás támogatását és egyéb funkciókat.

  A csúcskategóriás akusztikus készlet nagyszerű megjelenése, klasszikus elrendezése és inspiráló játszhatósága – a VAD507 készletet minden dobos azonnal alkalmazza. Tartalmaz egy 14"-es rozsdamentes pergőt, 10"-es és 12"-es tomokat, egy 14"-es oldaltam és egy 20"-os nagy dob. Mindegyik dobnak klasszikus mélységű fateste van, amely hitelességet ad, és természetes akusztikus karaktert biztosít. A cintányérok közé tartozik egy 12"-es hi-hat V-Hi-Hat cintányér, 14"-es és 16"-es crashcintányér (mindkettő vékony profillal és texturált felülettel), valamint egy 18"-os cintányér a kivételes játszhatóság és a természetes megjelenés érdekében a színpadon. .

  A Roland áttörést jelentő digitális pad technológiája óriási változást jelent az elektronikus dobjátékban. A pergő-, ride- és kúp precíz többérzékelős rendszere a TD-27 modullal összhangban működik, és hihetetlen felbontásban rögzít minden részletet. A villámgyors hangszedő lehetővé teszi, hogy mindenféle technikával játsszon, mint például a cintányér kézi elnémítása, simshot vagy káva pergődobon. Páratlan érzékenységgel, hangszín változékonyságával és nyitott és zárt állapotban is határozott hangzásával a VH-14D egy új szintű elektronikus hi-hat cintányér.

  A Roland legendás többrétegű hálóbőrei jelentősen hozzájárulnak az autentikus játékélményhez, köszönhetően az állítható feszességnek, amelyet játékstílusához igazíthat. Amikor megütöd a speciálisan kialakított lábdobot akkor fizikailag felkavarod a levegőt a testben, létrehozva azt a nyomást és ellenállást, amelyet az akusztikus rúgásból oly jól ismersz.

  A TD-50X zászlóshajó modellen alapuló TD-27 hangmodul olyan hangokkal van felszerelve, amelyeket az akusztikus dobokról nem ismerne fel. Roland a legjobb klasszikus és modern dobok, ütőhangszerek és cintányérok legjobb hangstúdióiban való mintavételezésével kezdte fejlődését. A mintákból egyedi modellt készítettek a Roland Prismatic Sound Modeling környezetben, és a szabadalmaztatott Behavior Modeling technológiával keltették életre. Egy dob vagy cintányér megütése nem csak mesterséges hangot eredményez, hanem egy hiteles karakterű hangszeren játszik.

Webáruház készítés