Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland VAD504 KIT

-22%
Roland VAD504 KIT
 • Roland VAD504 KIT
 • Roland VAD504 KIT
 • Roland VAD504 KIT
1 799 900 Ft 
1 397 900 Ft
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
 • Drum sound module: TD-27 x 1
  Snare: PD-140DS x 1
  Tom1: PDA100-MS x 1
  Tom3: PDA140F-MS x 1
  Hi-hat: VH-14D x 1
  Crash1: CY-14C-T x 1
  Ride: CY-18DR x 1
  Kick: KD-200-MS x 1
  Drum combination stand: DCS-30 x 1 *1
  Drum boom stand: DBS-30 x 1 *1
  All purpose clamp: APC-10 x 1

 

 

 • V-Drums Acoustic Design készlet, amely négy, klasszikus méretű, faházas dobból és továbbfejlesztett króm állványokból áll, dupla támasztékkal
 • A megújult TD-27 hangmodul továbbfejlesztett funkciókkal és fejlett Prismatic Sound Modeling technológiával a TD-50X zászlóshajó modellen alapul.
 • 14"-es digitális pergő PD-140DS, 12"-es digitális hi-hat cintányér VH-14D és 18"-es digitális ride CY-18DR nagy felbontású és többérzékelős érzékelőrendszerrel a maximális dinamika és a ütéspozíció pontos érzékelése érdekében
 • 10"-es rack tom PDA100-MS, 14"-es floortom PDA140F-MS és 20"-os kick KD-200-MS speciális króm hardverrel és
 • Midnight Sparkle felülettel
 • 14” CY-14C-T crashcintányér vékony profillal
 • Dobolj inspiráló hangterekben a PureAcoustic Ambience technológiának köszönhetően
 • Praktikus felület a hangok gyors és egyszerű kiválasztásához és szerkesztéséhez
 • Egyedi minták importálása WAV formátumban SD kártyáról
 • Sztereó kimenet a mixhez és két hozzárendelhető kimenet az egyes dobok hangjainak a PA rendszerbe történő továbbításához
 • Integrált 28 csatornás USB audio interfész a professzionális számítógépes zenegyártáshoz
 • Három AUX Trigger bemenet a készlet egyszerű bővítéséhez
 • Integrált Bluetooth® interfész okostelefonon vagy laptopon lejátszott zene lejátszásához
 • Integrált gyakorlati funkciók a technika fejlesztéséhez
  Bővítse kínálatát a Roland Cloud szolgáltatás hangjaival, mintájával és előadói készleteivel
 • Roland VAD504

  Ha szüksége van egy akusztikus készlet megjelenésre a színpadon, de ugyanakkor az elektronikus dobok praktikusságára és képességeire, a VAD504 a tökéletes megoldás az Ön számára. Ez a csúcskategóriás készlet klasszikus mélységű és átmérőjű fatestű dobokból áll, amelyek gyönyörű felülettel rendelkeznek, és krómozott dupla merevítős állványokon helyezkednek el. A TD-27 fejlett digitális érzékelési technológiája és dinamikus modulja tökéletes hangzást és reakciót biztosít, így minden ütem, szellemhang és egyéb technika lenyűgöző pontossággal és részletességgel reprodukálódik.
  A VAD504 az előző VAD503 modellt követi, és egy digitális hi-hat cintányérral és robusztus cintányérállványokkal egészíti ki a zászlóshajó VAD706 modellt. A TD-27 modult is továbbfejlesztették, új készleteket és mintákat, kibővített feldolgozási lehetőségeket, a Roland Cloud szolgáltatás támogatását és egyéb funkciókat.

  A csúcskategóriás akusztikus készlet nagyszerű megjelenése, klasszikus elrendezése és inspiráló játszhatósága – a VAD504 készletet minden dobos azonnal magáénak érzi. Tartalmaz egy 14"-es rozsdamentes pergőt, egy 10"-es tomot, egy 14"-es floortomot és egy 20"-os lábdobot. Mindegyik dobnak klasszikus mélységű fateste van, amely hitelességet ad, és természetes akusztikus karaktert biztosít. A cintányér felszerelése tartalmaz egy 14"-es V-Hi-Hat hi-hat cintányért, egy 14"-es crash cintányért (vékony profillal és texturált felülettel) és egy 18"-os ride cintányért a kivételes játszhatóság és a színpadon való természetes megjelenés érdekében.

  A Roland áttörést jelentő digitális pad technológiája hatalmas váltást jelent az elektronikus dobolásban, példátlan mélységgel és méretekkel. A pergő-, ride és kúp precíz többérzékelős rendszere a TD-27 modullal összhangban működik, és hihetetlen felbontásban rögzít minden részletet. A villámgyors hangszedő lehetővé teszi, hogy mindenféle technikával játsszon, mint például a kézi elnémító cintányérokkal, rimshotvagy keresztverőkkel. Páratlan érzékenységgel, hangszín változékonyságával és nyitott és zárt állapotban is határozott hangzásával a VH-14D egy új szintű elektronikus hi-hat cintányér.

  A Roland legendás többrétegű hálófejei jelentősen hozzájárulnak az autentikus játékélményhez, köszönhetően az állítható feszültségnek és ugrálásnak, amelyet játékstílusához igazíthat. Amikor megütöd a speciálisan kialakított lábdobot akkor fizikailag felkavarod a levegőt a testben, létrehozva azt a nyomást és ellenállást, amelyet az akusztikus rúgásból oly jól ismersz.

  A TD-50X zászlóshajó modellen alapuló TD-27 hangmodul olyan hangokkal van felszerelve, amelyeket az akusztikus dobokról nem ismerne fel. Roland a legjobb klasszikus és modern dobok, ütőhangszerek és cintányérok legjobb hangstúdióiban való mintavételezésével kezdte fejlődését. A mintákból egyedi modellt készítettek a Roland Prismatic Sound Modeling környezetben, és a szabadalmaztatott Behavior Modeling technológiával keltették életre. Egy dob vagy cintányér megütése nem csak mesterséges hangot eredményez, hanem egy hiteles karakterű hangszeren játszik.

Webáruház készítés