Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland VAD307 KIT

-21%
Roland VAD307 KIT
 • Roland VAD307 KIT
 • Roland VAD307 KIT
 • Roland VAD307 KIT
1 199 900 Ft 
949 900 Ft
Kezdete: 2024.02.06   A készlet erejéig!
 • Drum sound module: TD-17 x 1
  Snare: PDA120LS-BK x 1
  Tom1: PDA100L-BK x 1
  Tom2: PDA100L-BK x 1
  Tom3: PDA120L-BK x 1
  Hi-hat: VH-10 x 1
  Crash1: CY-12C-T x 1
  Crash2: CY-12C-T x 1
  Ride: CY-14R-T x 1
  Kick: KD-180L-BK x 1
  Drum combination stand: DCS-30 x 3 *1
  All purpose clamp: APC-30 x 1

 

 • Kompakt V-Drums Acoustic Design készlet vékony fa testekkel korszerűsített dupla csuklós króm állványokon
 • Továbbfejlesztett TD-17 hangmodul új készletekkel, több effekttel, Compression/Reverb szekciókkal és gazdag, dinamikus és természetes dobhangokkal
 • 12"-es pergő PDA120LS-BK, két 10"-es tom PDA100L-BK, 12"-es floortom PDA120L-BK és 18"-os kick KD-180L-BK speciális krómozott hardverrel és fekete felülettel
 • 12" hi-hat cintányér VH-10 V-Hi-Hat természetes mozgással és nyitás és zárás érzékeléssel
 • Két 12"-es CY-12C-T crashcintányér és egy 14"-es CY-14R-T ride cintányér vékony profillal a természetes érzés és a valósághű mozgás érdekében
 • Praktikus felület a hangok beállításához és testreszabásához
 • Integrált Bluetooth interfész okostelefonon vagy laptopon lejátszott zene lejátszásához
 • Integrált gyakorlati funkciók a technika fejlesztéséhez
 • Bővítse kínálatát a Roland Cloud szolgáltatás hangjaival, mintájával és előadói készleteivel
 • Roland VAD307

  A VAD306 készlet kompakt, és ugyanakkor megőrzi a V-Drums Acoustic Design dobok jellegzetes esztétikáját. Méretében megegyezik egy középkategóriás V-Drums készlettel, így ideális otthoni és kis színpadokon való játékhoz. A vékony testek helyet takarítanak meg és könnyűek. A dupla támasztékkal ellátott állványok, tomtartók és gémes cintányér állványok teszik teljessé az egész készletet, és fokozzák annak akusztikus jellegét.

  A TD-17 modul biztosítja az összes akusztikus hangot és a játszhatóságot, amelyet további előre beállított készletek, effektek és Roland Cloud támogatás fokoz. A VAD307 készlet új, vékony, természetes karakterű és mozgású crash- és ride cintányérokkal, valamint kiváló robusztus állványokkal is fel van szerelve.

  A VAD307 készlet szíve a TD-17 modul. A hagyományos és modern dobok, cintányérok és ütőhangszerek hatalmas gyűjteményével van felszerelve. Ezeket nagy felbontásban mintavételezi és számos dinamikus szinten rögzíti. Ezeket a mintákat a Roland egyedülálló Prismatic Sound Modeling technológiájával kombinálják, és ez a kombináció átfogó, természetes hangtartományt és sima dinamikus átmeneteket hoz az ütemek között.

  A legújabb frissítés minden eddiginél erősebbé teszi a TD-17-et. 70 előre beállított készlet közül választhat, amelyeket professzionális dobosok fejlesztettek ki, köztük 10 vadonatúj készletet és 26 előre betöltött mintát, amelyeket felhasználhat saját készleteiben. Reverb és Kit Comp effektek is hozzáadásra kerültek, valamint további 11 típusú multieffekt a dob hangjának módosításához. Az integrált Roland Cloud tartalomtámogatással pedig a legjobb V-Drums előadóktól származó hangok, minták és egyedi készletek folyamatosan bővülő választékával bővítheti játékélményét.

  A VAD307 dobokban tárolt készletek készen állnak a játékra, de könnyedén szerkesztheti is őket, hogy elkészítse saját tökéletes készletét. Tekintsd a modult egy hatalmas raktárnak, különböző korokból származó dobokkal és cintányérokkal, amelyeket bármilyen kombinációban összekeverhetsz. Ezután megváltoztathatja a membránokat és a hangolást, hozzáadhat csillapítást, és még a virtuális teret is megváltoztathatja játék közben. Ezenkívül importálhatja saját mintáit, és kombinálhatja azokat a beépített hangszerekkel, hogy olyan egyedi hangokat hozzon létre, amelyekkel egyetlen más dobos sem rendelkezik.

  Az akusztikus dobok általában nagyobbak, mint az elektronikus dobok. Az egyes dobok mérete növeli az általános karaktert. Az akusztikus szett érzése nem csak vizuális, hanem a ütőkkel való játékban és a fizikai elrendezésben is megnyilvánul. A VAD307 készlet egy 12"-es pergődobból és egy florrtomból, két 10"-es tomból és egy 18"-os lábdobból áll, amelyek természetesen széles terítést biztosítanak a maximális játékkényelem érdekében. A testek fából készültek, ami fokozza az autentikus érzést.

  A VAD307 a korábbi generációkhoz képest jóval vékonyabb profilú cintányérokat tartalmaz, így természetesebb a mozgásuk és jobb játékérzetet biztosítanak. Minden cintányér elnémítható a szélén megragadva, akárcsak egy akusztikus cintányért. A CY-14R-T 14 hüvelykes cintányér három, egymástól független hangszedővel is fel van szerelve.

Webáruház készítés