Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland TD-27KV2 KIT

-20%
Roland TD-27KV2 KIT
 • Roland TD-27KV2 KIT
 • Roland TD-27KV2 KIT
 • Roland TD-27KV2 KIT
1 499 900 Ft 
1 199 900 Ft
Kezdete: 2024.03.13   A készlet erejéig!
 • Drum sound module: TD-27 x 1
  Snare: PD-140DS x 1
  Tom: PDX-100 x 3
  Hi-hat: VH-14D x 1
  Crash1: CY-12C-T x 1
  Crash2: CY-14C-T x 1
  Ride: CY-18DR x 1
  Kick: KD-10 x 1
  Drum stand: MDS-STD2 x 1 *1

 

 • Prémium V-Drums dobkészlet csúcshangzással
 • A megújult TD-27 hangmodul továbbfejlesztett funkciókkal és fejlett Prismatic Sound Modeling technológiával a TD-50X zászlóshajó modellen alapul.
  75 előre beállított készlet, köztük 10 vadonatúj készlet és sok új minta
 • 14 digitális pergő, 14 digitális hi-hat cintányér és 18 digitális ride cintányér nagy felbontással és több érzékelős érzékelő rendszerrel a maximális dinamika és a ütéspozíció pontos érzékelése érdekében
 • A nagy hálós padok és a vékony profilú cintányérok az akusztikus dobokhoz hasonló játékérzetet biztosítanak
 • Doboljon különféle autentikus hangterekben a PureAcoustic Ambience technológiának köszönhetően
 • Továbbfejlesztett rétegezés, átmenetek és párhuzamos tömörítés támogatása
 • Továbbfejlesztett modulinterfész a még gyorsabb hangválasztás és a dob testreszabása érdekében
 • Minták importálása WAV formátumban SD kártyáról
 • Sztereó kimenet a mixhez és két hozzárendelhető kimenet az egyes dobok hangjainak a PA rendszerbe történő továbbításához
 • Integrált 28 csatornás USB audio interfész a professzionális számítógépes zenegyártáshoz
 • Három további trigger bemenet a készlet egyszerű bővítéséhez
 • Integrált Bluetooth interfész okostelefonról vagy laptopról lejátszott zene lejátszásához
 • Integrált gyakorlati eszközök a technika fejlesztéséhez
 • Bővítse kínálatát hangokkal, mintákkal és egyéb kreatív tartalmakkal a Roland Cloud szolgáltatásból
 • Roland TD-27KV2

  Ha egy kifejező dobkészletet szeretne felvételhez és próbához, nyúljon a TD-27KV2 V-Drumshoz. A pad-ek nagy méreteinek köszönhetően elegendő hely van a kényelmes üléshez. Minden pad a továbbfejlesztett TD-27 modulhoz csatlakozik új készletekkel, effektekkel és feldolgozási lehetőségekkel, amelyek ugyanazon a technológián alapulnak, mint a Roland zászlóshajója, a TD-50X. Gyakoroljon dalokkal a vezeték nélküli Bluetooth Audio interfészen keresztül. Rögzítsen akár 28 csatornás hangot egyetlen USB-kábellel, majd a hozzárendelhető audiokimenetekkel vigye magával a hangot útközben. Egy dobos élete megterhelő, legyen szó gyakorlásról, felvételről, próbákról vagy koncertekről. Ezért válassz olyan készletet, amivel mindent megtehetsz.

  A padok tágas elrendezésének és méretének köszönhetően az összes klasszikus játéktechnikát használhatod, mint az akusztikus dobokon. Roland híres hálós bőrei és az új vékony cintányérok azt a játékélményt és reakciót kínálják, amit olyan jól ismersz. A fejlett digitális pad technológiának és a TD-27 modul gyors processzorának köszönhetően korlátlan mennyiségű részletet nyerhet ki a pergődobból, a hi-hat cintányérból és a ride cintányérból – ezek minden dobkészlet legjellegzetesebb elemei.

  14 digitális pergő
  A PD-140DS digitális pergő a TD-27 modul gyors processzorával működik együtt, amely tökéletesen reagál az Ön játéktechnikájára és a lehetőségek széles skáláját nyitja meg. A háromrétegű hálós membrán egy szabványos 14 hüvelykes testre van feszítve, és természetes ugrálással és karakterrel rendelkezik. A több elemből álló szenzorrendszer az egész padon figyeli a játékot, és azonnal felismeri a membrán, a peremshot és a cross-stick játék technikáját valós időben.

  14 digitális hi-hat cintányér
  Páratlan érzékenységével, hangszín variálhatóságával és nyitott és zárt állapotban is határozott hangzásával a VH-14D egyszerűen a legjobb elérhető elektronikus hi-hat cintányér. A 14 hüvelykes felső/alsó cintányér egy szabványos akusztikus hi-hat állványra rögzíthető (nem tartozék). A nagy felbontású érzékelőrendszernek és a modulon belüli gyors feldolgozásnak köszönhetően a dobolás és a pedál artikuláció dinamikája és technikái tökéletes részletességgel rögzíthetők.

  18 digitális ride cintányér
  A CY-18DR korlátlan hangszínt hoz a játékba. A karimától a kalapig minden ütést rendkívül részletes dinamikával és reakcióval rögzítünk. A cintányér hűen képes reprodukálni a különféle technikákat, ráadásul lehetővé teszi, hogy a cintányért és a kúpot is elnémítsd az ujjad finom érintésével.

  Vékony crash tányérok
  A TD-27KV2 vékony V-Cymbals V-Drums Acoustic Design sorozatú cintányérokkal érkezik, amelyek természetesebb játékmozgást biztosítanak. Az akusztikus cintányérokhoz hasonlóan a peremnél fogva elnémíthatja a hangot, és különböző hangokat hozhat létre attól függően, hogy a felületen vagy a peremen játsszik.

  A kick autentikus érzése – zaj nélkül
  A rúgás erős hangját általában hangos zaj kíséri. Néha pontosan ezt szeretné, de előfordulhat, hogy családja vagy szomszédai nem osztoznak a lelkesedésében. A KD-10 kick pad elnyeli a zaj nagy részét a speciális párnázással kombinált gumifelületnek köszönhetően, de megtartja ezt a kielégítő ütési ütést, amikor a kalapács a mélydobra üt. Ezenkívül minden szabványos pedállal kompatibilis.

Webáruház készítés