Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland TD-07KVX KIT

-13%
Roland TD-07KVX KIT
 • Roland TD-07KVX KIT
 • Roland TD-07KVX KIT
 • Roland TD-07KVX KIT
 • Roland TD-07KVX KIT
746 900 Ft 
649 900 Ft
Kezdete: 2024.04.11   A készlet erejéig!
 • Kick: KD-10
  Snare: PDX-12
  Hi-hat: VH-10
  Tom: PDX-8 x 3 *2
  Crash: CY-12C-BK
  Ride: CY-13R-BK
  Drum stand: MDS-4KVX or MDS-COMPACT x 1 (recommended, sold separately)

 

Kompakt V-Drums csúcskategóriás ütőfelületekkel, és a fejlettebb V-Drums dobszettektől átvett kifejezőerővel és funkciókkal.

A TD-07 sorozat kiváló modellje, VH-10 lengő lábcinnel és a valaha gyártott legjobb cintányérokkal.

 • A Roland TD-07 V-Drums sorozatának csúcspontjaként a TD-07KVX az ütőfelületek és a cintányérok tökéletes kombinációját kínálja a legigényesebb dobosok számára. Ez a profi dobszett a sorozat legnagyobb ütőfelület-választékával rendelkezik, különálló VH-10 lengő lábcinnek, megújult CY-12C beütővel és nagyobb, 13"-os CY-13R kísérővel, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból. Emellett ugyanaz a PDX-12 pergő és ugyanazok PDX-8 tamok tartoznak hozzá, mint a sorozat többi dobszettjéhez, páratlan játékérzettel, rendkívül csendes működéssel és kétrétegű hálóbőrökkel. És mint minden TD-07 dobszett esetében, a kiváló TD-07 modul lehetővé teszi, hogy a TD-07KVX a hagyományos dobokkal is felvegye a versenyt, részletes szerkesztési lehetőségekkel egyedi dobszettek létrehozásához, Bluetooth funkcióval a telefonról, táblagépről vagy számítógépről történő hanglejátszáshoz és egykábeles USB csatlakozással a DAW felvevő-szoftverekhez.

  TD-07 modul 25 preset dobszettel, 25 user dobszettel és 143 hangszerrel
  A V-Edit, EQ, ambience és 30 multi-effekt részletes szerkesztési lehetőséget kínál a tökéletes dobhangzás létrehozásához
  Legendás, kétrétegű Roland hálóbőrök a pergőn és tamokon, beállítható feszességgel
  12"-os PDX-12 pergő, független bőr-és kávazónákkal, melyekre különböző hangszíneket lehet kijelölni és három 8"-os colos, egyzónás PDX-8 tam.
  KD-10 Kick Pad valósághű lábgép-játékérzettel, minimális zaj és vibráció mellett
  12"-os CY-12C-BK beütő és CY-13R-BK kísérő, lefogásérzékeléssel
  Akusztikus lábcinállványra helyezhető 10"-os VH-10 lengő lábcin
  Négyoszlopos, fémállvány, erős bilincsekkel és masszív rögzítőkkel
  Integrált Bluetooth funkció hangok megszólaltatásához egy okostelefonról, tabletről vagy más Bluetooth készülékről, illetve MIDI adatok küldéséhez egy zenei alkalmazásra
  Fejlett beépített metronóm, beállítható ütemmutató, hangjegyérték és hang
  Beépített Coach funkció interaktív eszközökkel a ritmusérzék fejlesztéséhez és dalok tanulásához
  Audió és MIDI felvétele egy számítógépes zenei szoftverrel
  Bővítési lehetőség egy második beütővel (külön megvásárolható CY-8 V-Cymbal és MDY-Standard cintányérkar)

  A V-Drums új generációja

  A Roland V-Drums több mint két évtizede alapozta meg népszerűségét, egyedülálló hangjának és játékérzetének köszönhetően. Az utánozhatatlan V-Drums hangszerek filozófiája mögött a hagyományos akusztikus dobszettek hangjának és játékérzetének digitális formában történő újjáteremtése áll, a lehető legkiválóbb hangzással és a fejlett technológiák által kínált modern funkciókkal. A TD-07KVX most tovább írja a V-Drums történetet, új lehetőségeket kínálva a komoly dobosok számára, különálló VH-10 lengő-cintányérral, megújult CY-12C beütővel és a kategóriájában legnagyobb, 13"-os CY -13R kísérővel

  Minden várakozást felülmúló dobhangzások

  Minden komoly elektronikus dobszett középpontjában gyors jelfeldolgozással működő, kiváló hangmodul áll - és e tekintetben TD-07 tökéletesen egészíti ki a TD-07KVX profi ütőfelületeit. Használj együtt olyan akusztikus dobokat, elektronikus dobokat és ütőhangszereket, melyeket kivétel nélkül a világ legnagyobb stúdióiban rögzítettek. Ezután kezdj el játszani, és hallgasd, ahogy a fejlett V-Drums technológia életre kelti a hangokat, az egyes hangszerek hangkarakterét és viselkedését is beleértve.

  Kapcsold be és kezd el játszani, vagy készítsd el saját dobgyűjteményedet

  Gyorsan összeállítható és a TD-07 preset dobszettjei azonnal készen állnak a játékra. Ha viszont mélyebbre szeretnél ásni, létrehozhatod saját dobszettedet is. Próbálj ki pergőket, tesztelj tamokat, cseréld ki a lábdobbőrt vagy állítsd be a beütők és kísérők hangjának színezetét. Ezután merülj el még jobban a részletekben a dobok hangolásával, vagy tompítás hozzáadásával az adott akusztikai körülményekhez igazítva. És végül végezd el az EQ beállításokat az egyes dobokra az adott zenéhez igazítva, ahogy egy profi dobos tenné.

  Gyakorolj amikor csak akarsz

  Az akusztikus dobszettek természetüknél fogva hangosak, de a kisebb elektronikus dobok is gyakran túl hangosak az intenzív játék közben. Azonban a Roland több évtizedes kutatás-fejlesztésnek köszönhetően a TD-07KVX bármelyik dobszettnél csendesebb. Játssz határozottan a hálóbőrökön és élvezd a verő természetes visszapattanását, minimális zaj mellett. Lépj rá a lábgépre és tapasztald meg a speciális csillapítást, amely csökkenti a zajokat és a rezonanciákat a hiánytalan játékérzet megőrzése mellett. Még az állványt is úgy tervezték és gyártották, hogy minimálisra csökkentse a padlón keresztül terjedő rezgéseket, illetve különféle opcionális Roland termékek is rendelkezésre állnak, ha szükséges a további zajcsökkentés.

  Legközelebb az akusztikus hangzáshoz

  A legtöbb digitális dobszett esetében statikus dobhangok sorát hallhatod, és nincs olyan természetes reakció, amely az akusztikus dobokat jellemzi. A TD-07KVX ütőfelületei és cintányérjai más konstrukciót képviselnek, gazdag és reaktív színárnyalatokat kínálnak játék közben, hogy azt hallhasd dobolás közben, amit ténylegesen játszol. Legyen szó erőteljes vagy finom játékról, a dobok és cintányérok kifinomult érzékelői az ütések minden apró árnyalatát képesek azonnal és precízen közvetíteni, beleértve a pergetést, előkét, cintányér tompítást, szellemhangokat stb. Fontos, hogy ez a technológia láthatatlan a dobolás közben - csak számolj be, és hagyd megtörténni a dolgokat.

  Hálóbőrös ütőfelületek, melyek forradalmat csináltak

  1997-ben a Roland örökre megváltoztatta az elektronikus dobok világát, amikor piacra dobta a világ első hálóbőrös ütőfelületeit. Az egyedülálló kétrétegű kialakítás természetes ellenállást és visszapattanást biztosít a játék közben, amely a kiváló akusztikus dobbőrökre emlékeztet, továbbá a dobbőr feszességét is a szokásos dobkulcsoddal állíthatod be. Ezt a természetes játékérzetet és érzékelési sebességet csak a Roland hálóbőrökkel élvezheted. És a játékélményt nem csak a hálóbőrök forradalmasítják, hanem a VH-10 lábcin, a CY-12C beütő és a CY-13R kísérő is, melyek pont úgy mozognak, mint a megszokott akusztikus cintányérjaid.

  A legmasszívabb állvány és hardver

  Amikor teljes gőzerővel játszol, elengedhetetlen, hogy a dobállvány és a hozzá kapcsolódó ütőfelületek stabilak maradjanak. A tervezés és gyártás közben csak a legerősebb anyagokat és a legjobb minőségű alkatrészeket használtuk, melyek a hosszan tartó dobolást is megbízhatóan támogatják. Adj bele minden energiát, tudva, hogy ez az egyedi dobállvány stabil alapot nyújt. Játszhatsz keményebben, mivel ezek a precíziós bilincsek minden alkatrészt a helyén tartanak. Hagyd, hogy a zene irányítsa a dobolásodat - hiszen a TD-07KVX minden pillanatban támogatja majd a játékodat az elkövetkező évek során.

  Bluetooth-os dobszett kísérőzenekar helyett

  A TD-07KVX és Bluetooth technológia segítségével a gyakorlás interaktívvá válik. Azonnal jammelhetsz kedvenc zenéiddel és zenekaraiddal. Egyszerűen válassz ki egy dalt az okostelefonodon, táblagépeden vagy számítógépen, majd szólaltasd meg a modulon keresztül és dobolj rá. Ezenkívül az online dalokkal és zenei leckékkel történő gyakorláshoz videohangot is továbbíthatsz, miközben a Bluetooth-on keresztül történő MIDI jelátvitel szintén támogatott a vezeték nélküli felvételkészítéshez egy zenei alkalmazással. Nem baj, ha nincs Bluetooth készüléked - csak csatlakoztass egy sztereó kábelt a hang megszólaltatásához.

  Gyakorolj okosabban 40 ingyenes Melodics leckével

  A Melodics ™ egy desktop alkalmazás, amely lépésről lépésre segíti a dobtanulást, fejleszti a ritmusérzéket és time-ot, a felvételkészítés/lejátszás funkcióval pedig kiértékelhetővé teszi a játékot. A 40 ingyenes lecke örökre a tiéd lehet, nincs korlátozva, hogy hányszor használhatod, ha pedig

  szeretnél továbblépni, csak iratkozz fel korlátlan oktatóanyagokra. A TD-07KVX és a Melodics segítségével az unalmas gyakorlást interaktív foglalkozások váltják fel, amelyek felgyorsítják és élvezetesebbé teszik a dobtechnikád fejlesztését.

  Coach Mode — a legnagyobb támogatód

  A minőségi doboláshoz elengedhetetlen a precíz belső ritmus- és időérzék. Ennek elérése sok gyakorlást igényel, de a TD-07 beépített Coach funkciója sokat segíthet ebben. Coach módban egy sor olyan gyakorlatot használhatsz, amelyek javítják a belső időérzéket és pontosságot, a pontozási rendszer pedig egyrészt szórakoztató, másrészt segít nyomon követni a fejlődést. A beépített metronóm egy kőkemény gyakorlópartner a belső ritmusérzék fejlesztéséhez, ahol azonnal megmutatkozik a játékod pontossága.

  Egyszerűen használható felvevő interfész az otthoni munkához

  A hagyományos dobszettek képességein túl, a TD-07 modul egy audió / MIDI interfész is egyben, amely képes sztereó hangot és MIDI adatokat küldeni Mac vagy Windows számítógépekre egyetlen USB-kábelen keresztül. Készíts felvételt közvetlenül a zenei szoftvereddel Rögzíts audió és MIDI sávokat a kedvenc DAW szoftvereddel. Szólaltass meg szoftveres hangszereket stúdiómunkákhoz vagy élő játék céljából. Ha élő hangzású dobokat szeretnél hallani a zenéidben, a TD-07KVX tökéletes választás az otthoni stúdiód bővítéséhez.

Webáruház készítés