Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland T-8 AIRA COMPACT BEAT MACHINE

Roland T-8 AIRA COMPACT BEAT MACHINE
  • Roland T-8 AIRA COMPACT BEAT MACHINE
  • Roland T-8 AIRA COMPACT BEAT MACHINE
  • Roland T-8 AIRA COMPACT BEAT MACHINE
84 900 Ft

Roland T-8

Hozz létre fertőző dalokat másodpercek alatt a T-8 Beat Machine miniatűr ritmusgyárral, amely tele van az utánozhatatlan TB-303 legendás Roland TR dobjaival és basszusgitárjával. Lenyűgöző gödröket vagy csapdákat hozhat létre menet közben az intuitív 16 lépéses szekvenszerrel, formálhatja a hangokat a beépített vezérlőkkel és praktikus eszközökkel, amelyek ösztönzik az ötleteket, és szórakoztatóvá teszik a kreatív folyamatot.

Hozzon létre ütemeket a TR-808, TR-909 és TR-606 dobgépek dübörgő, pukkanó és sziszegő hangjával, párosítva a TB-303 dinamikus basszusvonal változó aljával. A T-8 a Roland márka klasszikus karakterét árasztja, köszönhetően a TR-8S, TB-3 és más csúcskategóriás AIRA eszközökben található Analog Circuit Behavior (ACB) technológiának.

A T-8 komplex I/O-val van felszerelve, és készen áll arra, hogy bármilyen elektronikus zenei beállítás ritmusközpontjává váljon. Csatlakozzon és szinkronizáljon más AIRA kompaktokkal, mint például a J-6 Chord Synthesizer és az E-4 Voice Tweaker. Vagy csatlakoztassa a számítógépes DAWS-t, a mobil zenei alkalmazásokat és a hardvereszközöket USB-C-n vagy MIDI-n keresztül.

Webáruház készítés