Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland VMH-D1

Roland VMH-D1
 • Roland VMH-D1
 • Roland VMH-D1
 • Roland VMH-D1
 • Roland VMH-D1
 • Roland VMH-D1
 • Roland VMH-D1
80 900 Ft

Egy tökéletes fejhallgató elektronikus dobokhoz

A Roland és a V-MODA által közösen kifejlesztett VMH-D1 V-Drums fejhallgató komplett monitorozási megoldást kínál, kifejezetten az elektronikus doboláshoz igazítva. A V-Drums tervezőcsapata és a V-MODA mérnökei által finomhangolt VMH-D1 prémium hangzást nyújt, a V-Drums dobszettek és bármely más elektromos dobok teljes hangzásbeli potenciáljával. Ez a kényelmesen hordható és intelligens, praktikus funkciókkal felszerelt fejhallgató egy nélkülözhetetlen eszköz, így egyetlen elektronikus dob mellől sem hiányozhat.

 • A Roland és V-MODA szakértők által fimnomhangolva

  A VMH-D1 az első együttműködés a Roland V-Drums csapat és a V-MODA, a DJ-k és elektronikus zenészek fejhallgatóinak vezető gyártója között. Számos fejlesztési szakaszon keresztül, szorosan együttműködve egy olyan különleges fejhallgatót készítettek, melynek egyedi 50 mm-es sugárzóihoz használt válogatott anyagokat, új rögzítési módszerekkel párosították, hogy pontosan adja vissza minden elektronikus dobszett határozott karakterét, széles frekvenciatartományát és gazdag felhangjait. Ha pedig a Prismatic Sound Modeling, PureAcoustic Ambience és egyéb fejlett Roland hangtechnológiákkal rendelkező V-Drums dobszettet használsz, még soha korábban nem tapasztalt, bámulatos hangzásban lesz részed a VMH-D1 fejhallgatóval.


  Lenyűgöző hangzás

  A fejhallgató jelenti a kapcsolatot az értékes dobszetted és a füled között – ezért a játékélmény többek között ezen áll vagy bukik. A VMH-D1 csúcsminőségű teljesítménnyel teszi teljessé a dobolás élményét, az elhivatottságodnak és ambícióidnak megfelelően. Garantáljuk, hogy páratlan hangzásélményben lesz részed, és ezáltal olyan kapcsolatot tarthatsz fenn a hangszereddel, amely egyetlen hagyományos fejhallgatóval sem elképzelhető. Készülj fel a vég nélküli inspirációra a feszes, átütő hangzású lábdobbal, a meleg, széles középtartományú pergővel és tamokkal, valamint a sima, kibővített magas tartományú cintányérokkal. A széles hangszíntérnek és a kristálytiszta szeparáltságnak köszönhetően pedig finom dobfelhangokat, természetes cintányérlecsengést és full 3D-s megszólalású téreffekteket élvezhetsz.

   

  Kibővített kényelem

  A VMH-D1 tökéletes kényelmet biztosít a nagy memóriahabos fülpárnáknak és a párnázott fejpántnak köszönhetően, hogy akár órákon át megállás nélkül játszhass. Kényelmes illeszkedésük mellett a fülpárnák kiváló hangszigetelést biztosítanak, hogy az ütőfelületek akusztikus zaja és egyéb zavaró tényezők ne érjék el a füledet. A puha és tetszetős szintetikus bőr borítás nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkezik, így csökkenti a csúszkálást és megakadályozza, hogy az izzadás miatt a fejhallgató elmozduljon.


  Akadálymentes dobolás

  A fejhallgatók általában rövid kábellel készülnek, amely mindig útban van, és emiatt a fejhallgatót játék közben könnyen leránthatod a fejedről egy nagyobb mozdulattal. A VMH-D1 extra hosszú, 3 méteres kábele bőséges lazaságot biztosít a modulhoz történő csatlakozáskor, és játék közben távol marad a karoktól és a lábaktól. A fejhallgató hátulján van egy kábelrögzítő is, amely a kábelt a fej és dobszék mögött vezeti le a padlóra


  Teljes körű sokoldalúság

  Bár elsősorban dobokra van hangolva, de a sokoldalú VMH-D1 fejhallgató kiválóan alkalmas zenehallgatásra is. Élvezd a pompás hangzáshűséget, miközben kedvenc dalaidra dobolsz, kíséreteket szólaltatsz meg vagy hanganyagot rögzítesz egy zenekészítő szoftverrel. Ráadásul kapsz hozzá egy rövidebb 1,5 m-es kábelt is, ha távol a doboktól zenét hallgatsz, valamint egy hordtáskát, amely útközben védi a VMH-D1-et.

Webáruház készítés