Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Roland TD-07KX KIT

-11%
Roland TD-07KX KIT
 • Roland TD-07KX KIT
 • Roland TD-07KX KIT
 • Roland TD-07KX KIT
 • Roland TD-07KX KIT
606 900 Ft 
542 900 Ft
Kezdete: 2024.03.26   A készlet erejéig!
 • Kick: KD-10
  Snare: PDX-12
  Hi-hat: CY-5
  Hi-hat control pedal: FD-9
  Tom: PDX-8 x 3 *2
  Crash: CY-8 x 2
  Ride: CY-8
  Drum stand: MDS-COMPACT or MDS-4KVX x 1 (recommended, sold separately)

 

 • TD-07 modul 25 preset dobszettel, 25 user dobszettel és 143 hangszerrel
 • A V-Edit, EQ, Ambience és 30 multi-effekt részletes szerkesztési lehetőséget kínál a tökéletes dobhangzás létrehozásához
 • Legendás, kétrétegű Roland hálóbőrök a pergőn és tamokon, beállítható feszességgel
 • 12"-os PDX-12 pergő, független bőr-és kávazónákkal, melyekre különböző hangszíneket lehet kijelölni és három 8"-os colos, egyzónás PDX-8 tam.
 • KD-10 Kick Pad valósághű lábgép-játékérzettel, minimális zaj és vibráció mellett
  Három 12"-os CY-8 beütő és kísérő, lefogás-érzékeléssel
 • 10"-os CY-5 lábcinek és integrált lábpedál, széles vezérlési tartománnyal a nyitott és zárt pozíciók között
 • Négyoszlopos, fémállvány, erős bilincsekkel és masszív rögzítőkkel
 • Integrált Bluetooth funkció hangok megszólaltatásához egy okostelefonról, tabletről vagy más Bluetooth készülékről, illetve MIDI adatok küldéséhez egy zenei alkalmazásra
 • Fejlett beépített metronóm, beállítható ütemmutató, hangjegyérték és hang
 • Beépített Coach funkció interaktív eszközökkel a ritmusérzék fejlesztéséhez és dalok tanulásához
 • Audió és MIDI felvétele egy számítógépes zenei szoftverrel
 • Kompakt elektronikus dobszett továbbfejlesztett ütőfelületekkel, valamint a csúcskategóriás V-Drums dobszettektől átvett kifejezőerővel és funkciókkal.

  A TD-07 sorozat nagyobb pergővel és tamokkal, valamint egy második beütő cintányérral egészül ki.

  A határtalan dobolás élményéhez a TD-07KX nagy méretű ütőfelületeket és a Roland TD-07 V-Drums sorozat legkiválóbb cintányérjait kínálja — igazi értéket és még több kreatív lehetőséget teremtve ezáltal. A 12”-os PDX-12 pergővel és a 8"-os PDX-8 tamokkal megkapsz mindent a dobtechnikád fejlesztéséhez, melyek saját fejlesztésű, rendkívül csendes, kétrétegű halóbőrökkel vannak ellátva. Eközben, összesen három CY-8 cintányér és egy kiváló lábdob-ütőfelület emeli új szintre a dobolás élményét.- A hatékony TD-07 hangmodullal kiegészítve, ez a digitális dobszett messze túlmutat a hagyományos dobokon. Autentikus dobhangzások széles skáláját kínálja a különböző stílusokhoz és műfajokhoz, valamint részletes hangszínszerkesztési lehetőségeket ezek saját elképzelés szerinti beállításához, valamint rendelkezik egy beépített Coach funkcióval, Bluetooth-kapcsolattal okostelefonokhoz, táblagépekhez és számítógépekhez a modulon keresztül történő audiolejátszáshoz, valamint egykábeles USB-csatlakozással a számítógépes hangrögzítő szoftverek számára.

  Autentikus V-Drums előadás

  A Roland több mint húsz éve alkotta meg első digitális dobszettjét. Azóta a Roland V-Drums a hangszeripar kedvelt digitális dobjává vált, páratlan hangjának és játékérzetének köszönhetően. Az utánozhatatlan V-Drums hihetetlenül élethűen adja vissza egy hagyományos akusztikus dobszett tulajdonságait elektronikus formában, máshol meg nem található technológiákkal és funkciókkal együtt. A belépő szintű TD-07KX most ezt az örökséget folytatja, nagyobb pergő / tam ütőfelületekkel és egy második beütő cintányérral kiegészítve, a hangkészlet és játéklehetőségek kibővítése érdekében.

  A lehető legjobb hangzás

  Minden minőségi elektronikus dobszett középpontjában egy hatékony, gyors jelfeldolgozással működő hangmodul áll - és e tekintetben TD-07 tökéletesen illeszkedik a TD-07KX megújult ütőfelületeihez. Válassz ki a könyvtárból egy akusztikus dobot, elektronikus dobot vagy ütőhangszert. Ezeket a hangszíneket a legjobb hangstúdiókban, minden részletre kiterjedően mintavételezték, majd a fejlett V-Drums technológiával szólalnak meg, ami azt jelenti, hogy valós időben reagálnak a játékra, akárcsak egy akusztikus hangszer.

  Kezd el rögtön a dobolást - vagy áss mélyebbre

  A másodpercek alatt beállítható, játékra kész preset dobszettjeivel a TD-07 mindig készen áll egy rögtönzött munkamenetre. Azonban, ha felfedezésre vágysz, a modul hatalmas dobkönyvtára Rád vár. Próbálj ki pergőket, tesztelj tamokat, "maxold ki" a lábdobot, vagy állítsd be a beütők és kísérők méretét. Ezután lépj tovább és módosítsd a hangzást a dobok hangolásával, vagy tompítás hozzáadásával az adott akusztikai körülményekhez igazítva. A modulon belül független EQ-k állnak rendelkezésedre, hogy megformálhasd és finomíthasd a végső hangzást - ahogy azt egy profi hangmérnök tenné.

  Olyan csendes - vagy olyan hangos - amennyire szeretnéd

  Az akusztikus dobszettek elkerülhetetlenül hangosak, de a kisebb elektronikus dobok is gyakran túl hangosak az intenzív játék közben. Azonban a Roland több évtizedes kutatás-fejlesztésnek köszönhetően a TD-07KX-et igazán a csendes játékra tervezték. Játssz a hálóbőrökön olyan keményen, ahogy szeretnél és élvezd a verő természetes visszapattanását és a minimális zajt. Tökéletesen megbízhatsz a lábdob speciális csillapításában is, amely csökkenti a zajokat és a rezonanciákat a hiánytalan játékérzet megőrzése mellett. Még az állványt is úgy tervezték és gyártották, hogy csökkentse a padlón keresztül terjedő rezgéseket, illetve különféle opcionális termékek is rendelkezésre állnak a további zajcsökkentés érdekében, ha szükséges.

  Életteli akusztikus hangzás

  A legtöbb digitális dobszett esetében statikus dobhangok sorát hallhatod, és nincs olyan dinamikus válasz, amely az akusztikus dobokat jellemzi. A TD-07KX ütőfelületei és cintányérjai más kategóriába tartoznak, gazdag és reaktív színárnyalatokat kínálnak játék közben, hogy azt hallhasd játék közben, amit ténylegesen játszol. A TD-07KX megnövelt ütőfelületei fejlett, precíziós szenzorokkal vannak ellátva, amelyek minden ütést, pergetést, előkét, cintányértompítást és szellemhangot érzékelnek, majd ezeket késés nélkül továbbítják. Ráadásul ez a technológia soha nem áll a zene útjába - ezért csak dőlj hátra, kezdj el játszani, és hagyd, hogy megtörténjen a varázslat.

  A Roland piacvezető hálóbőre

  A Roland örökre megváltoztatta az elektronikus dobok világát, amikor 1997-ben piacra dobta a világ első hálóbőrös ütőfelületét, melyet azóta is folyamatosan fejleszt. Az egyedülálló, kétrétegű kialakítás természetes ellenállást és visszapattanást biztosít játék közben, amely kedvenc akusztikus dobodra emlékeztet, továbbá a dobbőr feszesség is a szokásos dobkulcsoddal állíthatod be. Erre a rendkívül meggyőző játékérzetre és érzékelési sebességre csak a Roland hálóbőrök képesek, és miután ezt megtapasztaltad, nem akarsz majd máson játszani.

  Egy állvány és hardver, amely ugyanolyan keményen dolgozik, mint Te.

  Amikor teljes gőzerővel játszol, elengedhetetlen, hogy a dobállvány és a hozzá kapcsolódó ütőfelületek stabilak maradjanak. A TD-07KX megalkotásánál csak a legerősebb anyagokat és a legjobb minőségű alkatrészeket használtuk, melyek pont olyan sziklaszilárdak, mint a dobolással kapcsolatos elkötelezettséged. Erre az egyedi dobállványra nyugodtan támaszkodhatsz, mivel szilárd és stabil alapot ad és precíziós bilincsekkel rendelkezik a dobszett elemeinek rögzítéséhez. Játssz a TD-07KX-en olyan keményen, amennyire a zene megkívánja, mert nyugodtan bízhatsz abban, hogy ez a dobszett majd évekig kiszolgál.

  Streamelés és gyakorlás kedvenc dalaiddal Bluetooth-on keresztül

  A Bluetooth technológiának köszönhetően soha nem vagy egyedül a TD-07KX dobszetteddel. Azonnal jammelhetsz kedvenc zenéiddel és zenekaraiddal. Válassz ki egy dalt az okostelefonodon, táblagépeden vagy számítógépen, majd szólaltasd meg a modulon keresztül és dobolj rá. Ezenkívül az online dalok és zenei leckék együttes lejátszásához videohangot is továbbíthatsz, miközben Bluetooth-on keresztül történő MIDI jelátvitel szintén támogatott a vezeték nélküli felvételkészítéshez egy zenei alkalmazással. Ha pedig nincs Bluetooth-eszközöd, egyszerűen csatlakoztass egy sztereó kábelt és kezdj el játszani.

  Fűszerezd meg a dobolást 40 ingyenes leckével a Melodics jóvoltából

  A Melodics ™ egy desktop alkalmazás, amely lépésről lépésre segíti a dobtanulást, fejleszti a ritmusérzéket és time-ot, a felvételkészítéssel pedig kiértékelhetővé teszi a játékot. A 40 ingyenes lecke örökre a tiéd lehet - nincs korlátozva, hogy hányszor használhatod ezeket -, és ha készen állsz a továbblépésre, csak iratkozz fel korlátlan mennyiségű oktatóanyagra. A TD-07KX és a Melodics segítségével az unalmas gyakorlást interaktív foglalkozások váltják fel, amelyek felgyorsítják és élvezetesebbé teszik a tanulást.

  Fejleszd a dobolást ... látható eredményekkel

  Az a legjobb, ha egy tapasztalt dobostól veszel órákat, de a heti dobórákon kívül, és az online oktató videók tanulmányozása után, hogyan tovább? Indítsd el a Coach módot - a ritmusfejlesztéshez használható kihívások sora vár rád a könnyűtől a nehézig, valamint pontozás, amely egyrészt szórakoztató, másrészt segít nyomon követni a fejlődést. A beépített metronóm egy kőkemény partner a belső ritmusérzék fejlesztéséhez, ahol azonnal megmutatkozik a játékod pontossága.

  Felvételkészítés számítógépre, USB-n keresztül

  A hagyományos dobszetteken túlmutató funkciói mellett, a TD-07 modul audio/MIDI-felvevő interfészként is szolgál. Készen állsz arra, hogy egyetlen USB-kábelen keresztül sztereó hangot és MIDI-adatokat küldj egy Mac/Windows számítógépre, annak érdekében közvetlenül rögzíthesd zenédet kedvenc zenekészítő szoftvereddel. Ez lehetővé teszi, hogy különálló audió és MIDI dobsávokat rögzíts bármilyen DAW szoftverben, vagy hangszíneket szólaltass meg szoftveres hangszerekkel, stúdió vagy élő játék céljából. A TD-07KX dobszettel megkapod az otthoni zenekészítés alapkövét.

Webáruház készítés