Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


Boss GCS-5

Boss GCS-5
 • Boss GCS-5
 • Boss GCS-5
223 900 Ft

Boss GCS-5 Gigcaster Audio vezérlő

 • A BOSS GCS-5 all-in-one USB interfész nagyszerű megoldás online zenészek, zeneoktatók, podcasterek és általános zenészek számára, akik élő közvetítést, zenei és vizuális tartalmakat készítenek. A BOSS Gigcaster 5 egy sor fejlett funkciót kínál kis helyen, beleértve a prémium audio csatlakoztathatóságot és a lehetőséget, hogy mindent valós időben vezérelhessünk fizikai kezelőszervek és színes érintőképernyő segítségével.

  Egyszerűen csatlakoztassa gitárját vagy basszusgitárját, és játsszon GT hangszerekkel és effektekkel, csatlakoztasson mikrofont, és alakítsa hangját és hangfelvételét VE Series processzor minőségre, vagy csatlakoztasson másik hangszert a sztereó vonalbemeneten keresztül. A streaming közben akár öt felvételi forrást is keverhet, beleértve a háttérzenét vagy a vendég/tanítvány jelét. Ha ehhez hozzáadod a testreszabható funkciókat és a külső meghajtók támogatását, akkor a Gigcaster 5-ben minden olyan funkciót megtalálsz, amire online zenészként, zeneoktatóként vagy podcasterként igazán szükséged van.

  A BOSS GCS-5 ötcsatornás audiomixet kínál számos eszközzel a további hangmunkához, 32 bites/48 kHz-es minőséget, nagyimpedanciás bemenetet gitárhoz vagy basszusgitárhoz, két XLR-csatlakozót fantomtáplálással és kiváló minőségű, alacsony zajszintű előerősítőket széles erősítési tartományban (+70 dB) mikrofonok csatlakoztatásához, sztereó vonalbemenetet elektronikus hangszerekhez, BOSS effekteket és a GT-1000 multieffektből vett hangszerszimulációkat, BOSS VE processzorokból átvett vokáleffektek és hangszerek, gitárra, basszusgitárra és énekre optimalizált előbeállítások, sztereó csatornák a Bluetooth-on keresztül streamelt mobileszközökről származó hanghoz, két fejhallgató kimenet EQ-val (az 1-es kimenet fejhallgató támogatással), színes érintőképernyő az intuitív kezeléshez és praktikus Talkback vagy Ducking funkciók a hangkommunikáció megkönnyítésére.

  A BOSS Gigcaster 5 16x12 USB audiointerfészként is használható többsávos felvételekhez. A Gigcaster 5 App további lehetőségeket kínál a paraméterszerkesztéshez, a biztonsági mentéshez és az audiofájlok konvertálásához. Külső BOSS lábkapcsolók, expressziós pedálok és GA-FC/GA-FC EX lábvezérlők használhatók a kényelmes kéz nélküli vezérléshez (a külső vezérlők nem tartozék).

  A készülék tápellátása USB-n vagy a mellékelt adapteren keresztül történik.

Webáruház készítés