Kategóriák
TOP termékek
Szűrés
Márka
Termékajánló
Térkép

Házhozszállítás

Partnereink
Termék részletek


BOSS GCS-8

BOSS GCS-8
 • BOSS GCS-8
 • BOSS GCS-8
312 900 Ft

BOSS GCS-8 all-in-one USB interfész

 • A BOSS GCS-8 all-in-one USB interfész nagyszerű megoldás online zenészek, zeneoktatók, podcasterek és általános zenészek számára, akik élő közvetítést, zenei és vizuális tartalmakat készítenek. A BOSS Gigcaster 8 egy sor fejlett funkciót kínál kis helyen, beleértve a prémium audiocsatlakozást és a lehetőséget, hogy mindent valós időben vezérelhessünk fizikai kezelőszervek (gombok, faderek, pads) és egy színes érintőképernyő segítségével.

  Egyszerűen csatlakoztassa gitárját vagy basszusgitárját, és játsszon GT hangszerekkel és effektekkel, csatlakoztasson mikrofont, és alakítsa hangját és hangfelvételét VE Series processzor minőségre, vagy csatlakoztasson billentyűzetet vagy dobgépet a sztereó vonalbemeneteken keresztül. A streaming közben akár nyolc forrásból származó felvételeket is keverhet, beleértve a háttérzenét vagy a vendég/tanítvány jelét is. Ha ehhez hozzáadod a testreszabható funkciókat, a külső meghajtó támogatását, a Micro SD kártyás rögzítést, akkor a Gigcaster 8 formájában minden olyan funkciót megkapsz, amire online zenészként, zeneoktatóként vagy podcasterként igazán szükséged van.

  A BOSS GCS-5 nyolccsatornás hangkeverést kínál számos eszközzel a további hangmunkához, 32 bites/48 kHz-es minőséggel és nagyimpedanciás bemenettel a gitár vagy basszusgitár számára, négy XLR/TRS kombócsatlakozót fantomtáplálással és kiváló minőségű, alacsony zajszintű előerősítőket széles erősítési tartományban (+70 dB) mikrofonok vagy elektronikus hangszerek csatlakoztatásához, BOSS effekteket és hangszerszimulációkat a GT-1000 multieffektből, vokáleffekteket és hangszereket a BOSS VE processzorokból, gitárra optimalizált előbeállításokat, basszusgitárra és énekhangra optimalizált processzorok, sztereó csatornák a Bluetooth-on keresztül streamelt mobileszközökről származó hanghoz, külön faderek és némító gombok mind a nyolc csatornához, nyolc testreszabható pad az audio lejátszáshoz és a valós idejű effektek vezérléséhez, sztereó mikrofonkimenet és négy fejhallgató kimenet EQ-val, beleértve egy fejhallgató mikrofon kimenetet, színes érintőképernyő az intuitív vezérléshez és praktikus Talkback vagy Ducking funkciók a hangkommunikáció megkönnyítésére.

  A BOSS Gigcaster 5 20x14 USB audiointerfészként is használható többsávos felvételekhez. A Gigcaster App további lehetőségeket kínál a paraméterszerkesztéshez, a biztonsági mentéshez és az audiofájlok konvertálásához. Külső BOSS lábkapcsolók, expressziós pedálok és GA-FC/GA-FC EX lábvezérlők használhatók a kényelmes kéz nélküli vezérléshez (a külső vezérlők nem tartozék).

  A készülék tápellátása USB-n vagy a mellékelt adapteren keresztül történik.

Webáruház készítés